reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dobry dziewczyny .

Ja fiksuje , jutro mam pierwsze USG , a ostatnio na wizycie z położna stwierdziłam że nie chce badań na zespół Downa , a wczoraj jednak zmieniłam decyzję i chce , myślicie że da się to odkręcić [emoji24]

IsabellaSimon powodzenia na wizycie u Gp , mam nadzieję że coś wymyśli ...

Ja też muszę się wybrać . Mam takie problemy z jelitami , za przeproszeniem nie mogę zwyczajnie się wypierdziec , jest to tak męczące że aż flaki mnie bolą, do tego budzę się aż w nocy , żeby iść na kibelek i chodź trochę sobie ulżyć.
Lykam Espumisan , kupiłam probiotyki ... Dupa, dupa ...

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę że dobrze , by było zrobić wątek z nr telefonu albo uzupełnić ten z danymi lub przynajmniej powymieniac się na priv , w razie coś żeby mieć kontakt ... No i na porodówce tez się przyda , jak by któraś rodziła , a nie zdarzyła na forum poinformować [emoji16] co myślicie ?

reklama
Dobry dziewczyny .

Ja fiksuje , jutro mam pierwsze USG , a ostatnio na wizycie z położna stwierdziłam że nie chce badań na zespół Downa , a wczoraj jednak zmieniłam decyzję i chce , myślicie że da się to odkręcić [emoji24]

IsabellaSimon powodzenia na wizycie u Gp , mam nadzieję że coś wymyśli ...

Ja też muszę się wybrać . Mam takie problemy z jelitami , za przeproszeniem nie mogę zwyczajnie się wypierdziec , jest to tak męczące że aż flaki mnie bolą, do tego budzę się aż w nocy , żeby iść na kibelek i chodź trochę sobie ulżyć.
Lykam Espumisan , kupiłam probiotyki ... Dupa, dupa ...

Dzień dobry wszystkim:),

Wiem cos z ta toaleta... Byliśmy z mężem moja przyjaciółkę odwiedzić w Londynie na weekend, no i ze niestety troszkę inaczej mi sie jadło i duzo siedzialo to był problem w kibleku... Zresztą u kogoś zawsze jest ciężej..
Po powrocie wyskoczyła mi bolesna kuleczka- podejrzewam hemoroid, choć nigdy wczesniej nie mialam :/ tak wiec szybko do apteki, a tu dupa, większości rzeczy nie mozna w brać w ciąży. Wiec mam jakąś maść schaladzajaca i sie mecze.. To dopiero drugi dzień, wiec jak za pare sie nie polepszy to GP.
A wy dziewczyny jak poradzilyscie sobie z tym wstydliwym problemem? Moze warto wziasc cos z polskiej apteki?

Do góry