kredka82
Fanka BB :)
A nie mozesz sprzedac swojego mieszkania i pomyslec o kredycie na budowe gdzies w okolicach m? Bo to bez sensu ze mieszkacie osobno..Mam czarne myśli. Przeraża mnie myśl mieszkania z teściami. Mój przyszły mąż mieszka z nimi w nowym domu od 5 lat. Nie mamy możliwości postawić domu obok, dom po dziadkach jest stary bez fundamentów a kamieniach i koszt jego modernizacji i zachodu przy tym przewyższa koszt budowy domu. Dom, który wybudowali jest nie funkcjonalny. Jego rodzice są młodzi i maja dwie córki 18lat i 10 lat, nie mam mozliwosci by mieć ani własną kuchnie ani własną łazienkę. Boje się, ze będą się wtracac we wszystko i mieć zły wpływ na dzieci, bo może to źle brzmi ale swoich wychować nie umieją. Boje sie ze będzie bardzo ciężko. Dobrze, że mamy swój pokój gdzie jest i łóżko, szafy i kącik dla dziecka i kanapa i stolik i tv. Mini mieszkanie bo jego pokój jest nad garażem ale mimo wszystko to nie to samo co mieszkac zwe dwoje. Aktualnie mieszkam u mamy bo jest latwiej, mam swoje mieszkanie w miescie ale bez sensu zyc tu kiedy on pracuje na gospodarstwie. I nie wiem jak sobie poradzić z obawami. Partner mówi ze na razie nie ma biedy i ze mamy własne miejsce w domu i cos sie wymyśli :/