reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Witam wszystkie, nie było mnie oj oj długo i jeszcze trochę. Mojej córci wychodzą 4 i wymaga noszenia, tulenia i cycowania 24/7. Trochę się też przeforsowałam, pojawiły się bóle w podbrzuszu i kłucie. Na szczęscie jestem już po wizycie, wszystko w porządku, fasolka rośnie ;) u mnie dzisiaj 10tc [emoji4] Ustaliliśmy też termin usg - 29.09. Witam wszystkie nowe dziewczyny ;)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1505223330-aaaaaa.jpeg

Tak wyglądamy [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Z cola probowalam przeszlo chwila i znowu zauwazylam ze jak cos gotuje to potem mi niedobrze jak wywietrze to jakos jest :) ale sprobuje jak wy mowicie dziewczyny dzieki :*

Jedzenie i pilnowanie żeby żołądek nie był pusty. A tak na marginesie. Zachcianka na dziś: musztarda [emoji1]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie dopadła chyba jakaś depresja. Drugi dzień ryczę bez powodu albo jakieś głupie myśli mam. Wczoraj rozważałam zaprzestanie brania progesterony w wiadomym celu... ;( Jest mi źle i jest mi jeszcze gorzej za takie myśli ;( Jak tak dalej pójdzie to chyba pójdę do specjalisty bo takich stanów od lat nie miałam
Mnie też się włączyło coś takiego jakiś czas temu. Wewnętrzny niepokój powodował wzrost tętna ogólne złe samopoczucie, płacz, strach etc. Kiedy takie emocje biorą górę staram się podejść do tematu zdroworozsadkowo. Staram się wyciszyć i powtarzam jak mantrę że ten strach jest nieuzasadniony, siedzi w mojej głowie i niepotrzebnie mnie "zamula". Życie jest za krótkie na tak się wszystkim przejmować. I że na pewno wszystko będzie dobrze. Jeśli jest mi pisane coś niemilego to i tak się to wydarzy zwłaszcza jeśli nie mam na to wpływu. Energię trzeba spożytkować na bieżące potrzeby i cieszyć się z tego co się ma...

Jeśli jednak "mój sposób" nie pomoże warto pogadać ze specjalistą. Nie wolno z takimi myślami zostać samemu...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry