reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

1505223330-aaaaaa.jpeg

Tak wyglądamy [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Super:) ksztaltny fasolkowy brzuszek. ja w 10 tyg to bede wygladac jak niedzwiedz ;)

reklama
ja nie mydle zeby to byla planiwana ciaza :( a fakt jesli pielegniarka byla sama to szanse miala zadne z pijanym facetem. ochrony nie ma w tym szpitalu ?
Planowana, bo mi mówiła, że poroniła w 4 miesiącu i szpital ja chciał oskarżyć,że to była jej wina.Bo do 4 miesiąca nie wiedziała o ciąży.To na bank planowali, ale mam wrażenie, że ona do końca nawet nie wie w którym jest tygodniu ciąży.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@lucky789 jak na moje to ta dziewczyna ma 29 lat, a jest tak nie dojrzała psychicznie, że z rozumowania na 18 nie obrażając 18 latków.Planowanie rodziny z kimś kto ma ewidentnie problem z alkoholem to skrajna nie odpowiedzialność i egoizm.Nie skazała bym swojego dziecka na taki los.Dziecko powinno się wychowywać w zdrowej rodzinie.Pozniej niestety słyszy się o tragediach.Pielegniarka go widziała przed przyjściem na salę.Moim zdaniem nie da się przeoczyć takiej osoby.Bo ewidentnie zalatuje alkoholem i widać po takiej osobie, że jest wypita.Pewnie nie chciała się z nim szarpać.

Kurcze no... prZecież ona powinna wezwać ochronę z dyzurki i oni powinni go wyprosić. Ja absolutnie nie jestem za tym aby pielęgniarka się z nim szarpala - moja mam jest pielęgniarka i jak pracowała w szpitalu to nawet do agresywnego pacjenta wzywala ochronę bo wiadomo co takiemu do głowy strzeli a ona sama na cały oddział była. A dziewczyna po prostu głupia i naprawdę żal takiego dzieciątka.[emoji17]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja znajoma pracuje w służbie celnej i przeswietlała samochody rengenem. Dowiedziała się dopiero w 12 tygodniu że jest w ciąży i dziecko zdrowe a bala sie przez całą ciążę

Kurcze no... prZecież ona powinna wezwać ochronę z dyzurki i oni powinni go wyprosić. Ja absolutnie nie jestem za tym aby pielęgniarka się z nim szarpala - moja mam jest pielęgniarka i jak pracowała w szpitalu to nawet do agresywnego pacjenta wzywala ochronę bo wiadomo co takiemu do głowy strzeli a ona sama na cały oddział była. A dziewczyna po prostu głupia i naprawdę żal takiego dzieciątka.[emoji17]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Zastanawiam się czy dziś tez przyjdzie po 21 na wizytę zalany.Ja dziś ogólnie powiedziałam mężowi żeby nie przychodził.Nawet by się nie wyrobił dziś, bo późno kończy prace, a jeszcze mieszkanie musi ogarnąć i zakupy.I jak wyjdę ze szpitala to nie wiem czy dam radę przez chociaż tydzień nic nie robić w domu.Ja nie lubię jak jest bałagan [emoji21],bo źle mi się odpoczywa.Chciala bym bez problemowo ciążę przechodzić, a tu więcej pochodzę i juz brzuch boli.

reklama
Ja to mam masakre w domu. Bałagan totalny. Mąż wczoraj odkurzył i zmył podloge ale nie wszedzie (faceci....). Troszkę mnie to już drażni, ale mówię sobie, że on też po pracy jest zmeczony i musi odpocząć. Czasem coś tam próbuję zamieść czy zmyć, ale lewą ręka ciężko a potem mnie brzuch boli. Się też martwię bo nawet nie mam nic przygotowanego pod dziecko. Pewnie po prenatalnych zacznę szukać a po zdjeciu gipsu kupować i szykować dom (jeśli ręka będzie na tyle sprawna)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Najgorsza ta bezsilnosc [emoji17].Wiadomo facet się stara, ale i tak nie zrobi tego jak trzeba.Moj jeszcze w weekendy dorabia, żeby było więcej na wyprawkę dla dziecka.Na szczęście większość ciuchów będę miała od siostry.Tylko kosmetyki do kupie,jakieś pieluchy i akcesoria dla dziecka.Z większych wydatków wózek, fotelik i może łóżeczko zależy w jakim stanie jest to po synku mojej siostry.Dobrze by było jeszcze mieszkanie odświeżyć i kupić więcej szafek do przechowywania.

Do góry