reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Melduje się i ja.
Zazdroszczę Wam tego czasu na forum .... Cholercia ja muszę czekać do macierzyńskiego ...

IsabellaSimon biednas ty z tymi bolami , może od 2 trymestru jakieś leki dostaniesz mocniejsze

Alunia ja też plamilam ... Lekarz w Pl mi przepisał leki ale nawet nie wykupiłam , bo po paru dniach się uspokoiło , u mnie ewidentnie od przeciążenia . Oszczędzaj się .

Co do latania , to ja już leciałam 3 razy . W październiku mamy wykupione wakacje do Grecji ale raczej sobie darujemy bo musimy się wyprowadzić [emoji33]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Oj szkoda z tymi wakacjami -my w pazdzierniku lecimy na Malage :)I na pewno sobie nie daruje bo uwielbiam :)

reklama
A tego pijaczka nie można gdzieś zgłosić? Przecież tak nie może być:/

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce za bardzo ingerować w to, bo sytuacja będzie napięta w pokoju , a ja jutro i tak pójdę do domu.Na szczęście jeszcze go nie widać, a po pracy mąż przyjedzie.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Zastanawiam się jak z lotem w 26-28 tyg .?? Mam taką myśl żeby polecieć do rodziców na święta ale nie wiem czy to taki dobry pomysł... Zastanawiam sie na ile to ryzykowne będzie....
Ja sie strasznie boje leciec ze sie cis stanie przez zmiane cisnien. Chcialabym w lutym poleciec ale nie wiem czy sie odwaze

Mnie dopadła chyba jakaś depresja. Drugi dzień ryczę bez powodu albo jakieś głupie myśli mam. Wczoraj rozważałam zaprzestanie brania progesterony w wiadomym celu... ;( Jest mi źle i jest mi jeszcze gorzej za takie myśli ;( Jak tak dalej pójdzie to chyba pójdę do specjalisty bo takich stanów od lat nie miałam
A masz jakies problemy? Bo moze cos Cie gnebi i podswiadomosc dziala?

Szczerze to nie wiem czemu to tak. Nie czuję więzi z dzieckiem, ani nawet tak na prawdę nie czuję, że ono jest. Rodzina w sumie wykazuje zero zainteresowania mną czy tez dzieckiem. Niby proponują zrobienie zakupów, ale jakoś to wszystko takie suche i bardziej ze względu na złamaną rękę niż ciążę... Siedzę w sumie sama w domu (nigdy nie należałam do mocno socjalizujących się żeby nie powiedzieć, że byłam aspołeczna) i jakoś tylko się tak dołuję. Zawsze mogłam sama zrobić zakupy czy coś załatwić, a teraz o wszystko muszę się prosić. Do tego ciągle w mojej głowie siedzi myśl, że na prenatalnych wykryją zespół Downa.
Witaj w klubie...też nie poznaję siebie - pisałam tu już o tym kiedyś. Kretyńskie rzeczy przychodzą mi do głowy.
Byłam u lekarza. Wszystko wydaje się Ok, plamienie nie wiadomo skąd, ale już się skończyło. Jutro kazali mi na usg przyjechać, ale nie wiem czy nie pójdę dzisiaj prywatnie.

reklama
Ja też kiedyś pisałam , w tamtym tygodniu że dół i że mnie nie cieszy , i boję się depresji poporodowej i wogole do dupy
Też mam akcję z myślami ...
Próbuj kierować myśli na coś innego ... Jeśli to nie zadziała to mów sobie " to tylko myśl , a teraz jest tu i teraz i np robię to i to i sproboj się na tym skupić "

Jeśli czujesz , że potrzebujesz pomocy sproboj pogadać z jakimś psychologiem/psychoterapeuta .

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry