reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Teraz to już ciężko cokolwiek udowodnić. Tak naprawde to obsługa szpitala powinna nie wpuścić pijanego do szpitala, jest zakaz.

Isabela - współczuję że cie tak boli :( :(

Alunia - trzymaj sie!

Ja dziś z synkiem ide na zajęcia dla maluszkow :) na 10, ale teraz mały spi, nie wiem czy wstanie do 10. Najwyzej sie troche spóźnimy.

reklama
Zastanawiam się jak z lotem w 26-28 tyg .?? Mam taką myśl żeby polecieć do rodziców na święta ale nie wiem czy to taki dobry pomysł... Zastanawiam sie na ile to ryzykowne będzie....

Zastanawiam się jak z lotem w 26-28 tyg .?? Mam taką myśl żeby polecieć do rodziców na święta ale nie wiem czy to taki dobry pomysł... Zastanawiam sie na ile to ryzykowne będzie....
Ja w pierwszej ciąży leciałam w 6 miesiącu. Podróż trwała ponad 2 godziny. Miałam na wszelki wypadek zaświadczenie od gin że nie ma przeciwwskazań do podróży lotniczej. Loty znioslam bez problemu. Nie miałam żadnych dolegliwości. Choć było to 6 lat temu. Teraz bym chyba już nigdzie nie leciała... Generalnie spotkałam się z zasadą że jeśli podróżować to w 2 trymestrze (13-27 tc). Ale i tak wszystko to indywidualna sprawa. Lekarz prawdę Ci powie....

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje się i ja.
Zazdroszczę Wam tego czasu na forum .... Cholercia ja muszę czekać do macierzyńskiego ...

IsabellaSimon biednas ty z tymi bolami , może od 2 trymestru jakieś leki dostaniesz mocniejsze

Alunia ja też plamilam ... Lekarz w Pl mi przepisał leki ale nawet nie wykupiłam , bo po paru dniach się uspokoiło , u mnie ewidentnie od przeciążenia . Oszczędzaj się .

Co do latania , to ja już leciałam 3 razy . W październiku mamy wykupione wakacje do Grecji ale raczej sobie darujemy bo musimy się wyprowadzić [emoji33]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wakacje we Wloszech na przełomie pazdziernik/ listopad ale zastanawiam się czy nie odwołać. Strasznie chce jechać ale będą męczące chyba trochę, były planowane przed ciążą i mamy zwiedzić 4 miasta w 8 dni wiec dużo podróżowania. Trochę się obawiam...

Ja wtedy też byłam na wakacjach. 2 tygodnie w hotelu. Jechałam z nastawieniem że jeśli będę się dobrze czuła to pojedziemy na 2-3 krótkie lokalne wycieczki. Wszystko bez planowania z góry. Osobiście nie pchalabym się w kilkudniową objazdówkę. Ale to bardzo indywidualna rzecz. Miesiąc temu byłam tydzień w górach. Praktycznie dzień w dzień kilkanaście km w nogach. Niewielkie przewyzszenia. Na Tatry bym się nie zdecydowała...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry