reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej, jak u was z grupami krwi? Ja mam 0 ujemną mąż ma Ab+ i lekarz powiedziala ze w 28tyg trzeba kupic zastrzyk ok 400zl i mi podadzą i potem po porodzie w szpitalu;)

reklama
Ja codziennie mam głupie sny, większość o dziwo pamiętam po wstaniu z łóżka [emoji14] Juz nie zwracam uwagi. Moja siostra tak miała z grupa krwi. Przy pierwszym i drugim podawali zastrzyki. Ja na szczęście mam BRh+ a partner na pewno Rh+ ale jaka nie wiem, zmuszam go ciągle żeby poszedł sprawdzić a on się upiera ze nie ma potrzeby żeby go kłuć. Po prostu boi się igieł :)

Dziewczyny a co z basenem w ciąży? Uwielbiam pływać i otworzyli w moim mieście nowy basen. Z tym że czytałam dwie różne opinie, ze można i ze nie można w ciąży. To jak to jest wg was? Plywalyscie może?

Dziewczyny a co z basenem w ciąży? Uwielbiam pływać i otworzyli w moim mieście nowy basen. Z tym że czytałam dwie różne opinie, ze można i ze nie można w ciąży. To jak to jest wg was? Plywalyscie może?
Mozna, aczkolwiek częściej niż normalnie zdarzają się infekcje,co może byc nieprzyjemne i niebezpieczne.

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Hej. Basen chyba fajna sprawa. Ja bym może i chodziła gdybym umiała pływać. A co myślicie u zumbie? Oczywiście delikatna jej forma [emoji41]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba mnie skręci do czekania na 26-go września. To pierwsza wizyta u mojego gina. Mojego :) w końcu. Chyba tylko gdy on powie że jest wszystko ok - uwierzę...
Jestem nieprzytomna. Wystarczy jeden dzień większego wysiłku i na drugi dzień jestem K.O.
Wczoraj wycieczka po Ojcowskiej Dolinie a dzisiaj dwie prace, łącznie do 21:00. A ja tylko chciałabym spać! :)

Powiem Wam, że chyba przed 30 ma się wiecej siły ;) Tak wspominam poprzednią ciążę. Oprócz mdłości czułam się dobrze i rodząc 30 grudnia, pracowałam do listopada. A teraz....
Zastanawiam się czy do grudnia pociągnę..

Do góry