reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

A tak się spytam bo nie wiem czy to normalne w moim stadium ciąży. Jak idziecie gdzieś dalej, jakiś spacer czy do sklepu na piechotę to macie potem lekką zadyszkę? Jak byłam wczoraj na spacerze to musiałam głębsze oddechy robić i aż się mąż pytał co mi jest ;p Przez złamanie to za dużo się nie ruszam ale aż tak kiepskiej kondycji nigdy nie miałam (a nigdy nie ćwiczyłam ani nic.. same spacery z psem)
Ja sapie strasznie [emoji39]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry mateczki [emoji16]
Też sobie zamówiłam getry ciążowe [emoji16]

Ja przytylam dużo ... A brzuch wieczorem wielki od wzdęć .
Strasznie męczą mnie te jelita ... Kłuje , boli ... Promieniuje do pleców ... Masakra . Ja mam nadzieję , że to minie zaniedlugo bo doprowadza mnie do mega doła ...jeszcze sama się nakrecam .
Może jakieś probiotyki by pomogły ?
Znacie jakieś godne zainteresowania ?

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po prostu unikam wszystkiego, co powoduje wzdęcia bo faktycznie mocno boli :) Ale wieczorem mam większy brzuchol niż rano ;) Jak ja zamówiłam takie getry i 2 staniki to przyszły jakieś g*wna. Materiał do bani, gumka cisnęła już w żołądek a staniki oba za małe ( a dobierałam za duże -jeden miał być na dużo później- wg ichniejszej tabeli). Skąd kupujecie takie getry? Na razie łażę po domu w sukience bez rajstop więc jest przyjemnie.. ale ja całe życie wolałam getry w domu albo dresy ;) Ze względu na wszechobecną sierść nie chce kupować czegoś drogiego bo i tak zniszczę ;D
Ja kupuje np w ca dwupak za około 50zl.na razie mi pasują.w hm są z pasem na brzuch za 40zl

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@SOMEONE teraz przez weekend byłam w Poznaniu na wyjeździe.Ta cała podróż dala mi trochę w kość.Dzis zaczęłam delikatnie plamic i teraz nie wiem czy to od tej luteiny dopochwowej czy po tej podróży.Narazie dużo tego nie ma tylko przy podcieraniu.Jak się zwiększa to jadę z mężem na IP.Wizyte mam czwartek dopiero, ale stres jest.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Uzywasz aplikatora z luteina?

reklama
Do góry