Wagobunda
Fanka BB :)
Witajcie to mój pierwszy wpis na jakimkolwiek forum.... Dziś jak nigdy wcześniej poczułam potrzebę kontaktu z innymi ludźmi. Z reguły jestem bardzo skryta i wszystko nosze w sobie tym razem jest inaczej .... Jestem w 11 tygodniu ciąży termin mam na 01/04/2018 niezłe Prima Aprilis mnie czeka na pierwszym badaniu potwierdzającym ciąże byłam tydzień temu wtedy tez porażka pierwszy zobaczyłam swoją fasolkę 3,51cm to dopiero początek mojej ciążowej drogi, mój maź niejest Polakiem dopiero od jakiegoś czasu jest w Europie legalnie wiec będzie po niej jeździł za praca co dla mnie wiąże się ze sporym stresem dlatego będę potrzebowała waszego wsparcia. Dla wyprzedzenia pytań i przestróg powiem ze z moim obecnym mężem znamy się od prawie 10 lat mieszkaliśmy razem w Grecji i dopiero rok temu postanowiliśmy wyjechać do jego ojczyzny i wziąć ślub.. Nie wykorzystał mnie dla papierów i nie zostawił z brzuchem w Polsce bez języka pracy nie dostanie szczególnie tu gdzie mieszkam wiec zacznie się jego podróżowanie po Europie z a praca a ja jestem zmuszona siedzieć czekać i martwić się liczę na wasze wsparcie a raczej na dobre towarzystwo co by za dużo nie myślec