reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Witajcie :) to mój pierwszy wpis na jakimkolwiek forum.... Dziś jak nigdy wcześniej poczułam potrzebę kontaktu z innymi ludźmi. Z reguły jestem bardzo skryta i wszystko nosze w sobie tym razem jest inaczej .... Jestem w 11 tygodniu ciąży termin mam na 01/04/2018 niezłe Prima Aprilis mnie czeka :D na pierwszym badaniu potwierdzającym ciąże byłam tydzień temu wtedy tez porażka pierwszy zobaczyłam swoją fasolkę 3,51cm :) to dopiero początek mojej ciążowej drogi, mój maź niejest Polakiem dopiero od jakiegoś czasu jest w Europie legalnie wiec będzie po niej jeździł za praca co dla mnie wiąże się ze sporym stresem dlatego będę potrzebowała waszego wsparcia. Dla wyprzedzenia pytań i przestróg powiem ze z moim obecnym mężem znamy się od prawie 10 lat mieszkaliśmy razem w Grecji i dopiero rok temu postanowiliśmy wyjechać do jego ojczyzny i wziąć ślub.. Nie wykorzystał mnie dla papierów i nie zostawił z brzuchem ;) w Polsce bez języka pracy nie dostanie szczególnie tu gdzie mieszkam wiec zacznie się jego podróżowanie po Europie z a praca a ja jestem zmuszona siedzieć czekać i martwić się :( liczę na wasze wsparcie a raczej na dobre towarzystwo co by za dużo nie myślec :)

reklama
Ja tez przy sobie i brzuch na pewno nie wyglada na trzeci miesiac tylko co najmniej 5.. m sie smieje ze sie 2 drzwiach nie zmieszcze w tym tempie[emoji6]

Dziewczyny ja nie moge kurczaka... na sama mysl mnie obrzydza strasznie
Ja tez mam duży z 5 miesiąc może być.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :) to mój pierwszy wpis na jakimkolwiek forum.... Dziś jak nigdy wcześniej poczułam potrzebę kontaktu z innymi ludźmi. Z reguły jestem bardzo skryta i wszystko nosze w sobie tym razem jest inaczej .... Jestem w 11 tygodniu ciąży termin mam na 01/04/2018 niezłe Prima Aprilis mnie czeka :D na pierwszym badaniu potwierdzającym ciąże byłam tydzień temu wtedy tez porażka pierwszy zobaczyłam swoją fasolkę 3,51cm :) to dopiero początek mojej ciążowej drogi, mój maź niejest Polakiem dopiero od jakiegoś czasu jest w Europie legalnie wiec będzie po niej jeździł za praca co dla mnie wiąże się ze sporym stresem dlatego będę potrzebowała waszego wsparcia. Dla wyprzedzenia pytań i przestróg powiem ze z moim obecnym mężem znamy się od prawie 10 lat mieszkaliśmy razem w Grecji i dopiero rok temu postanowiliśmy wyjechać do jego ojczyzny i wziąć ślub.. Nie wykorzystał mnie dla papierów i nie zostawił z brzuchem ;) w Polsce bez języka pracy nie dostanie szczególnie tu gdzie mieszkam wiec zacznie się jego podróżowanie po Europie z a praca a ja jestem zmuszona siedzieć czekać i martwić się :( liczę na wasze wsparcie a raczej na dobre towarzystwo co by za dużo nie myślec :)
Witaj [emoji4]
Tez mam termin na prima aprilis.
Bedzie dobrze facet jak wie, że zostanie ojcem potrafi góry przenosić, żeby zapewnić byt rodzinie

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@Wagobunda witaj [emoji4] ja tez mam termin na 1/4/2018 . Rozgosc sie u nas [emoji4]
Dlaczego na pierwszym badaniu piszesz ,ze tez porazka? Chyba czegos nie zrozumialam [emoji12]

Witaj @Antinetka :)

Przybywa nas [emoji3]

@alunia87 co tam u Ciebie ? [emoji4]

Ja odprawiam poranny rytual czyli odczekuje nie ruszajac sie po lyknieciu tabletki [emoji6] i za godzinke do pracy [emoji26]

Przepis na szarlotke podbieram i ja [emoji4] moze na tygodniu upichce .

Ja dzis na obiadek zrobilam filety z kurczaka w panierce + kartofelki + surowka z kapustki kwaszonej z marchewka, cebulka i olejem [emoji4]

A to moj badziolek [emoji4]

1505067967-aaaaaa.jpeg

o super :) sporasny ;)

reklama
Do góry