reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Witajcie :) to mój pierwszy wpis na jakimkolwiek forum.... Dziś jak nigdy wcześniej poczułam potrzebę kontaktu z innymi ludźmi. Z reguły jestem bardzo skryta i wszystko nosze w sobie tym razem jest inaczej .... Jestem w 11 tygodniu ciąży termin mam na 01/04/2018 niezłe Prima Aprilis mnie czeka :D na pierwszym badaniu potwierdzającym ciąże byłam tydzień temu wtedy tez porażka pierwszy zobaczyłam swoją fasolkę 3,51cm :) to dopiero początek mojej ciążowej drogi, mój maź niejest Polakiem dopiero od jakiegoś czasu jest w Europie legalnie wiec będzie po niej jeździł za praca co dla mnie wiąże się ze sporym stresem dlatego będę potrzebowała waszego wsparcia. Dla wyprzedzenia pytań i przestróg powiem ze z moim obecnym mężem znamy się od prawie 10 lat mieszkaliśmy razem w Grecji i dopiero rok temu postanowiliśmy wyjechać do jego ojczyzny i wziąć ślub.. Nie wykorzystał mnie dla papierów i nie zostawił z brzuchem ;) w Polsce bez języka pracy nie dostanie szczególnie tu gdzie mieszkam wiec zacznie się jego podróżowanie po Europie z a praca a ja jestem zmuszona siedzieć czekać i martwić się :( liczę na wasze wsparcie a raczej na dobre towarzystwo co by za dużo nie myślec :)

reklama
Ja tez przy sobie i brzuch na pewno nie wyglada na trzeci miesiac tylko co najmniej 5.. m sie smieje ze sie 2 drzwiach nie zmieszcze w tym tempie[emoji6]

Dziewczyny ja nie moge kurczaka... na sama mysl mnie obrzydza strasznie
Ja tez mam duży z 5 miesiąc może być.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :) to mój pierwszy wpis na jakimkolwiek forum.... Dziś jak nigdy wcześniej poczułam potrzebę kontaktu z innymi ludźmi. Z reguły jestem bardzo skryta i wszystko nosze w sobie tym razem jest inaczej .... Jestem w 11 tygodniu ciąży termin mam na 01/04/2018 niezłe Prima Aprilis mnie czeka :D na pierwszym badaniu potwierdzającym ciąże byłam tydzień temu wtedy tez porażka pierwszy zobaczyłam swoją fasolkę 3,51cm :) to dopiero początek mojej ciążowej drogi, mój maź niejest Polakiem dopiero od jakiegoś czasu jest w Europie legalnie wiec będzie po niej jeździł za praca co dla mnie wiąże się ze sporym stresem dlatego będę potrzebowała waszego wsparcia. Dla wyprzedzenia pytań i przestróg powiem ze z moim obecnym mężem znamy się od prawie 10 lat mieszkaliśmy razem w Grecji i dopiero rok temu postanowiliśmy wyjechać do jego ojczyzny i wziąć ślub.. Nie wykorzystał mnie dla papierów i nie zostawił z brzuchem ;) w Polsce bez języka pracy nie dostanie szczególnie tu gdzie mieszkam wiec zacznie się jego podróżowanie po Europie z a praca a ja jestem zmuszona siedzieć czekać i martwić się :( liczę na wasze wsparcie a raczej na dobre towarzystwo co by za dużo nie myślec :)
Witaj [emoji4]
Tez mam termin na prima aprilis.
Bedzie dobrze facet jak wie, że zostanie ojcem potrafi góry przenosić, żeby zapewnić byt rodzinie

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@Wagobunda witaj [emoji4] ja tez mam termin na 1/4/2018 . Rozgosc sie u nas [emoji4]
Dlaczego na pierwszym badaniu piszesz ,ze tez porazka? Chyba czegos nie zrozumialam [emoji12]

Witaj @Antinetka :)

Przybywa nas [emoji3]

@alunia87 co tam u Ciebie ? [emoji4]

Ja odprawiam poranny rytual czyli odczekuje nie ruszajac sie po lyknieciu tabletki [emoji6] i za godzinke do pracy [emoji26]

Przepis na szarlotke podbieram i ja [emoji4] moze na tygodniu upichce .

Ja dzis na obiadek zrobilam filety z kurczaka w panierce + kartofelki + surowka z kapustki kwaszonej z marchewka, cebulka i olejem [emoji4]

A to moj badziolek [emoji4]

1505067967-aaaaaa.jpeg

o super :) sporasny ;)

reklama
Do góry