reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Przepis na szarlotke podbieram i ja [emoji4] moze na tygodniu upichce .

Ja dzis na obiadek zrobilam filety z kurczaka w panierce + kartofelki + surowka z kapustki kwaszonej z marchewka, cebulka i olejem [emoji4]

A to moj badziolek [emoji4]

1505067967-aaaaaa.jpeg

A masz jeszcze jakiekolwiek jablka w domu? To mozesz dolozyc bo nie wiem czy to nie malo?
Nie - ale jutro dokupię i we wtorek piekę [emoji1] jutro nie dam rady bo jetem sama z mała po pracy i pewnie wyssie wszystkie siły[emoji48]

SAMEONE piękny brzusio i jaka Ty zgrabna[emoji4]

Kurcze zamiast szukać przepisów na ciasto to ja powinnam szukać już diet i ćwiczeń na po ciąży[emoji12] normalnie zaczynam w kompleksy wpadać[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wpadaj, każda z nas ma inna budowę, dziewczyny szczuplutkie i piękne, ale można być tez grubszym i tez pięknym ^^ A cwiczenia akurat sie przydadza kazdej z nas czy szczuplym czy puszystym, bo do formy trzeba wrócić ^^
A Brzuszków zazdroszczę, ja takiego jeszcze nie mam :(
Someone ktory tydzień?

Nie - ale jutro dokupię i we wtorek piekę [emoji1] jutro nie dam rady bo jetem sama z mała po pracy i pewnie wyssie wszystkie siły[emoji48]

SAMEONE piękny brzusio i jaka Ty zgrabna[emoji4]

Kurcze zamiast szukać przepisów na ciasto to ja powinnam szukać już diet i ćwiczeń na po ciąży[emoji12] normalnie zaczynam w kompleksy wpadać[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez przy sobie i brzuch na pewno nie wyglada na trzeci miesiac tylko co najmniej 5.. m sie smieje ze sie 2 drzwiach nie zmieszcze w tym tempie[emoji6]

Dziewczyny ja nie moge kurczaka... na sama mysl mnie obrzydza strasznie

Nie wpadaj, każda z nas ma inna budowę, dziewczyny szczuplutkie i piękne, ale można być tez grubszym i tez pięknym ^^ A cwiczenia akurat sie przydadza kazdej z nas czy szczuplym czy puszystym, bo do formy trzeba wrócić ^^
A Brzuszków zazdroszczę, ja takiego jeszcze nie mam :(
Someone ktory tydzień?
Dzis skonczylam rowno 11tc

W poprzednich ciazach brzusio troszke zaczynalo byc widac w okolo 4/5 miesiacu, a tu dopiero 3 ,a ja juz jestem pieknie okraglutka [emoji4]

Someone - rzeczywiscie jesteś ślicznie okrąglutka :) :)

Lucky - ja też mam słuszne rozmiary, do filigranowych nie należę, chociaż nadwagi nie mam bo w górę się rozchodzi trochę ;)

Mama mi zrobiła szarlotkę tydzień temu... ale jakoś nic mi nie smakuje :(
Te tortille mi dziś smakowały, ale na dużo rzeczy mam ochote a potem nie moge jeść.

reklama
Wczoraj raczej od polowy dnia odpoczywalam , dzis w nocy ten brzuch nadal bolal [emoji53] nie jest ten bol jakis ostry,ale taki cmiacy jednolicie [emoji58] i jakby momentami w jajnikach mocniej bolalo.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam takie bóle [emoji31].Czasami jakby macica bolała,a czasami taki rozlewajacy jakby od jajników.W czwartek mam wizytę musze zapytać doktorka czy to tak cały czas będzie.
Ja tez juz kupiłam sobie getry ciążowe :) i musze pomyśleć o jakiś jeansach tylko wszystkie co widziałam to mają gruba gumkę na pasie. Może dziewczyny mieszkające w UK wiedzą gdzie kupie spodnie z gumka tylko na brzuchu a nie dookoła? :)

Jak ktoś ma być szczesliwszy, że kupi sobie wózek jak się podoba to mnie to nie razi ;) tym bardziej jak ma na to kasę, nie mój cyrk nie moje małpy :). W sumie nawet jestem w stanie zrozumieć. Sama jak patrzę na wózki bliźniacze to mnie ogarnia panika, bo większość wygląda jak do wożenia puszek do skupu, a te co są bardziej wygledne i praktyczne mają bardzo niepraktyczna cene :/
Pewnie jakbym miała tyle kasy, że byłoby mnie stać na kupienie nowych ciuchów co kilka tyg dla noworodka pewnie bym kupowała ;)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem w 10 tyg. A dzieci rodzę po 4000- 4500 haha
Nie powiem, że nie zaczęłam sobie wkręcać czy coś nie tak, już powinnam mieć przynajmniej spodnie ciążowe przy moich warunkach

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry