reklama
SOMEONE
Fanka BB :)
Nie - ale jutro dokupię i we wtorek piekę [emoji1] jutro nie dam rady bo jetem sama z mała po pracy i pewnie wyssie wszystkie siły[emoji48]A masz jeszcze jakiekolwiek jablka w domu? To mozesz dolozyc bo nie wiem czy to nie malo?
SAMEONE piękny brzusio i jaka Ty zgrabna[emoji4]
Kurcze zamiast szukać przepisów na ciasto to ja powinnam szukać już diet i ćwiczeń na po ciąży[emoji12] normalnie zaczynam w kompleksy wpadać[emoji12]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilumi
Nie wpadaj, każda z nas ma inna budowę, dziewczyny szczuplutkie i piękne, ale można być tez grubszym i tez pięknym ^^ A cwiczenia akurat sie przydadza kazdej z nas czy szczuplym czy puszystym, bo do formy trzeba wrócić ^^
A Brzuszków zazdroszczę, ja takiego jeszcze nie mam
Someone ktory tydzień?
Someone ktory tydzień?
kredka82
Ja tez przy sobie i brzuch na pewno nie wyglada na trzeci miesiac tylko co najmniej 5.. m sie smieje ze sie 2 drzwiach nie zmieszcze w tym tempie[emoji6]Nie - ale jutro dokupię i we wtorek piekę [emoji1] jutro nie dam rady bo jetem sama z mała po pracy i pewnie wyssie wszystkie siły[emoji48]
SAMEONE piękny brzusio i jaka Ty zgrabna[emoji4]
Kurcze zamiast szukać przepisów na ciasto to ja powinnam szukać już diet i ćwiczeń na po ciąży[emoji12] normalnie zaczynam w kompleksy wpadać[emoji12]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja nie moge kurczaka... na sama mysl mnie obrzydza strasznie
SOMEONE
Dzis skonczylam rowno 11tcNie wpadaj, każda z nas ma inna budowę, dziewczyny szczuplutkie i piękne, ale można być tez grubszym i tez pięknym ^^ A cwiczenia akurat sie przydadza kazdej z nas czy szczuplym czy puszystym, bo do formy trzeba wrócić ^^
Someone ktory tydzień?
W poprzednich ciazach brzusio troszke zaczynalo byc widac w okolo 4/5 miesiacu, a tu dopiero 3 ,a ja juz jestem pieknie okraglutka [emoji4]
SOMEONE
Dominika81
Someone - rzeczywiscie jesteś ślicznie okrąglutka
Lucky - ja też mam słuszne rozmiary, do filigranowych nie należę, chociaż nadwagi nie mam bo w górę się rozchodzi trochę
Mama mi zrobiła szarlotkę tydzień temu... ale jakoś nic mi nie smakuje
Te tortille mi dziś smakowały, ale na dużo rzeczy mam ochote a potem nie moge jeść.
Lucky - ja też mam słuszne rozmiary, do filigranowych nie należę, chociaż nadwagi nie mam bo w górę się rozchodzi trochę
Mama mi zrobiła szarlotkę tydzień temu... ale jakoś nic mi nie smakuje
Te tortille mi dziś smakowały, ale na dużo rzeczy mam ochote a potem nie moge jeść.
reklama
alunia87
Tez mam takie bóle [emoji31].Czasami jakby macica bolała,a czasami taki rozlewajacy jakby od jajników.W czwartek mam wizytę musze zapytać doktorka czy to tak cały czas będzie.Wczoraj raczej od polowy dnia odpoczywalam , dzis w nocy ten brzuch nadal bolal [emoji53] nie jest ten bol jakis ostry,ale taki cmiacy jednolicie [emoji58] i jakby momentami w jajnikach mocniej bolalo.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez juz kupiłam sobie getry ciążowe i musze pomyśleć o jakiś jeansach tylko wszystkie co widziałam to mają gruba gumkę na pasie. Może dziewczyny mieszkające w UK wiedzą gdzie kupie spodnie z gumka tylko na brzuchu a nie dookoła?
Jak ktoś ma być szczesliwszy, że kupi sobie wózek jak się podoba to mnie to nie razi tym bardziej jak ma na to kasę, nie mój cyrk nie moje małpy . W sumie nawet jestem w stanie zrozumieć. Sama jak patrzę na wózki bliźniacze to mnie ogarnia panika, bo większość wygląda jak do wożenia puszek do skupu, a te co są bardziej wygledne i praktyczne mają bardzo niepraktyczna cene :/
Pewnie jakbym miała tyle kasy, że byłoby mnie stać na kupienie nowych ciuchów co kilka tyg dla noworodka pewnie bym kupowała
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w 10 tyg. A dzieci rodzę po 4000- 4500 haha
Nie powiem, że nie zaczęłam sobie wkręcać czy coś nie tak, już powinnam mieć przynajmniej spodnie ciążowe przy moich warunkach
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom