reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Brazowooka kciuki

VegeMama wiadomo, że oni muszą takie rzeczy dawać i to głównie bardzo na wyrost i bardzo przesadzone, żeby sobie dupę w razie W ratować. To tak samo jak podpisując zgodę na wycieczkę dla dziecka musisz podpisać zgodę że "w razie wypadku wyrażam zgodę na reanimację i wszelkie czynności ratujące życie dziecka". Odechciewa się dziecka do zoo puszczać ;)

Ja jeszcze nie kupuje i bardzo długo nie będę. Sporo rzeczy mam no ale cóż, dla jednego ;) jak zobaczyłam ile kosztuje oględny wózek bliźniaczy to zwątpiłam ;)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czekam w kolejce, zaraz oszaleje chyba.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Z
Jesteśmy z Tobą w tej poczekalni!

Nie nie biorę,. Nie było potrzeby to lekarz nic mi nie dał. Zobaczymy dzisiaj po wizycie. Ja te plamienia mam tylko np jak chodzę, stoję. W nocy było ok nawet śladu. A od rana znowu. Więc teraz tylko leżę żeby się nie nasililo.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Odpoczywaj i bądź dobrej myśli.Na pewno wszystko będzie dobrze.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@Brazowooka czekamy na info i trzymamy kciuki bardzo mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja mam dzis straszne zawroty glowy. Jutro biore wolne popoludnie w robocie i planuje spac [emoji14]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czekam w kolejce, zaraz oszaleje chyba.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Spokojnie :)

@Brazowooka czekamy na info i trzymamy kciuki bardzo mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny ja mam dzis straszne zawroty glowy. Jutro biore wolne popoludnie w robocie i planuje spac [emoji14]

Dobry Plan ;)

Brazowooka - trzymam kciuki. pewnie już jesteś na wizycie.

Someone - dobry plan :-D:-D
ja dziś zaliczyła drzemkę z synem w południe :wink:

Jestem dziewczyny. Wszystko ok z maluszkiem. Lekarz nie wie od czego te plamienia, ale dostałam duphaston na 10 dni. Jeżeli się nie poprawi to znowu na wizytę, jeśli będzie ok to mam przełożona z 21. 09 na 5.10.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Super :) To samo z moja kumpela -widzieli ze krwai ale nie bylo konkretnego powodu...
to juz chyba 5.10.17 prenatalne ?

reklama
Do góry