reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

IsabellaSimon
Mam już jednego aniolka ( straciłam 2 lata temu)
Teraz czekamy...ale coraz bardziej mnie kusi żeby już powiedziec:)

Brazowooka tule ciepło, wszystko będzie dobrze:)

Mnie piersi bolały na samym początku i zrobiły się ciut większe Ale pomimo to zostałam przy swoim rozmiarze - narazie :)) hehe

Mnie w sumie od początku boli brzuch codziennie, te pierwsze tygodnie byly straszne dla mnie bo ból był tak silny i dosłownie jak na okres że bałam się najgorszego...dlayego po pracy tylko leżała m , moja gin kazała dodatkowo pić magnez 2x dziennie i od tego tygodnia jakby bolą się zmniejszyły, wczoraj pierwszy raz nie bolał mnie brzuch:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
IsabellaSimon
Mam już jednego aniolka ( straciłam 2 lata temu)
Teraz czekamy...ale coraz bardziej mnie kusi żeby już powiedziec:)

Brazowooka tule ciepło, wszystko będzie dobrze:)

Mnie piersi bolały na samym początku i zrobiły się ciut większe Ale pomimo to zostałam przy swoim rozmiarze - narazie :)) hehe

Mnie w sumie od początku boli brzuch codziennie, te pierwsze tygodnie byly straszne dla mnie bo ból był tak silny i dosłownie jak na okres że bałam się najgorszego...dlayego po pracy tylko leżała m , moja gin kazała dodatkowo pić magnez 2x dziennie i od tego tygodnia jakby bolą się zmniejszyły, wczoraj pierwszy raz nie bolał mnie brzuch:)

Tym razem bedzie dobrze :)

Ja w sumie schudłam 3 kg A czuje się jak balon...:)niektóre spodnie się ledwo dopinaja i kupiłam już nowe:)
Tez wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze, nawet mam takie uczucie że powoli opuszcza mnie strach A rozpiera sama radosc[emoji6]

Tak prenatalne. Chcial żebym przyszła 28.09 ale stwierdził że za wcześnie i mam na 5.10.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Ja w sumie schudłam 3 kg A czuje się jak balon...:)niektóre spodnie się ledwo dopinaja i kupiłam już nowe:)
Tez wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze, nawet mam takie uczucie że powoli opuszcza mnie strach A rozpiera sama radosc[emoji6]

Ja juz zakupiłam ciążowe, bo stare mnie uwieraly juz.Tez jestem po stracie w tym roku,ale staram się nie nakrecac, bo nie ma powodów.Teraz musi być dobrze i tyle.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio kupulam 2 pary getrow w lidlu bo byla oferta dla ciezarnych i dla dzieci i nawet fajne sa ale ciut jeszcze za duze. Dobrze ze jest jeszcze w miare pogoda to spodnie na gumce sie sprawdzaja[emoji4]

A tak wogole to kulinarny wieczor mam [emoji16]
Robie ogromny gar bigisu i zaraz biore sie za chatke baby jagi [emoji7] (to tak zeby jak najwiecej nabialu bylo bo w sumie glowny skladnik to ser a calej reszty nie licze[emoji23]) kazde wytlumaczenie dobre[emoji6]

Jestem dziewczyny. Wszystko ok z maluszkiem. Lekarz nie wie od czego te plamienia, ale dostałam duphaston na 10 dni. Jeżeli się nie poprawi to znowu na wizytę, jeśli będzie ok to mam przełożona z 21. 09 na 5.10.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Super wieści [emoji16]

Jejku co ja mam dzisiaj za dzień ... Pół dnia przewylam użalając się nad sobą stres , lęki ...
Wizja porodu i tego co mnie czeka po, poprostu mnie zaczęła przerażać [emoji33][emoji33]
Do tego mam wyrzuty sumienia , że nie pałam radością ...

Kurde no taki dół odkąd wróciłam ...
Śniło mi się że urodziłam w domu córeczkę i leżałam cała zakrwawiona na łóżku [emoji32]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super wieści [emoji16]

Jejku co ja mam dzisiaj za dzień ... Pół dnia przewylam użalając się nad sobą stres , lęki ...
Wizja porodu i tego co mnie czeka po, poprostu mnie zaczęła przerażać [emoji33][emoji33]
Do tego mam wyrzuty sumienia , że nie pałam radością ...

Kurde no taki dół odkąd wróciłam ...
Śniło mi się że urodziłam w domu córeczkę i leżałam cała zakrwawiona na łóżku [emoji32]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez w poprzedniej ciazy taki strach dopadl i naprawde sie ucieszylam ze mialam cesarke ;)
Pij melise przed snem :) no i z tego co wiem to takie dziwne sny to w ciazy normalka ;)

Do góry