reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Nasze dwa centymetry szczęścia [emoji173]️
1504808706-aaaaaa.jpeg

p19ucsqvyg9mlpha.png

Witam Was. Ja ostatnio senna i brzuch mnie pobolewa. Nie wiem co nam jesc bo na nic nie mam ochoty. Gotowac tez nie mogę. Ehhh...
Spodnie muszę kupić. Najlepiej ciążowe . Jak u Was z włosami? Wypadają????

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe ja już w ciazowe spodnie się zaopatrzylam:) A z włosami u mnie narazie spokój, nawet jakby się zdrowsze stały, ale za to jakiś Pryszcz co trochę wyskoczy ....a do tej pory nic mi nie wyskakiwalo...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A drzemka teraz u mnie jest codziennie, no nie ma dnia żebym się nie położyła po pracy na godzinkę, a przed ciążą nigdy nie spalam popołudniu...ogladam kołyski i ciuszki...ale te rzeczy są slodkieeeeee[emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja chyba jedyna jestem że mnie te ciuszki i inne rzeczy nie zachwycają? W ogóle do mnie nie dociera że coś we mnie rośnie w sumie nie wiem czemu. Może to taki podświadomy system obronny przed złymi wieściami na prenatalnych. A tak przy okazji, któraś z mamuś wie ile się czeka na wyniki?
Co do włosów to był jeden z pierwszych objawów ciąży u mnie. Leciały garściami ( a nie mam ich za dużo ;p ) Do tego straszny trądzik (ale z tym w jakimś stopniu się całe życie borykałam prawdopodobnie przez zły balans hormonów).
I na koniec spytam.. jakieś kremy polecacie? Aktualnie nic nie mam bo trądzik po oleju kokosowym mi wyskoczył (na dekolcie i brzuchu nawet), a reszta to chyba nie jest zdatna dla ciężarnych :) Muszę zamówić w necie bo do sklepu nie jest po drodze z ręką w gipsie ;P
Nie jesteś sama

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry