reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
brazowooka miałam brązowe plamienia w ciąży kilkakrotnie i donosiłam ją szczęśliwie do końca teraz mam pięcioletnią córkę nie martw się na zapas

I stało się. Gryzę... nawet się nie podejrzewałam o to.... siedzę z 7 chłopa w jednym pokoju... jak się uspokoje to kupię im za jakiś czas ciacha na przeprosiny. Póki co niech nawet nie oddychają...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
kredka82 plamie na ciemno brązowy kolor. Nic mnie nie boli. Nie wiem, wizyta dopiero po południu. Staram się nie stresować, ale coś mi mówi że nic dobrego z tego nie wyjdzie. No nic odezwę się po wizycie.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Ja tez plamilam na brazowo i samo przeszlo. Bierzesz jakis progesteron?
Dziewczyny czy Wy też już zmieniacie kształt? Ja już zaczynam coś podejrzewać ... [emoji17][emoji6]. Niby brzucha nie ma ale talii jakby mniej...

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze mialam.kumulacje sadelka tylko na brzuchu i ciezko bylo to zrzucic a teraz tobsadrlko sie skupilo z przodu i wygladam na 5ty miesiac... wszystko mam ciasne...
A bola was brzuszki? Mnie wczoraj pulsowalo dość mocno z lewej.
Witam nowe mamusie.
Mnie co chwile cos boli... jeszcze sie nartwie o ten drugi pecherzyk.. bo niby lekarz powiedzial.ze to zespol zanikajacego blizniaka i ten drugi zniknie bp jest pusty ale ostatnio na usg dalej byl taki duzy..

Nie nie biorę,. Nie było potrzeby to lekarz nic mi nie dał. Zobaczymy dzisiaj po wizycie. Ja te plamienia mam tylko np jak chodzę, stoję. W nocy było ok nawet śladu. A od rana znowu. Więc teraz tylko leżę żeby się nie nasililo.

p19ucsqvyg9mlpha.png

I stało się. Gryzę... nawet się nie podejrzewałam o to.... siedzę z 7 chłopa w jednym pokoju... jak się uspokoje to kupię im za jakiś czas ciacha na przeprosiny. Póki co niech nawet nie oddychają...

Ha ha ha...[emoji23] dostaną ciacha to zapomną o pogryzieniach[emoji12]

U mnie brzuch już wyraźnie widać - mam taki jak w zeszłej ciąży mniej więcej 14-15tc. Na szczęście już nie muszę ukrywać[emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

kredka82 plamie na ciemno brązowy kolor. Nic mnie nie boli. Nie wiem, wizyta dopiero po południu. Staram się nie stresować, ale coś mi mówi że nic dobrego z tego nie wyjdzie. No nic odezwę się po wizycie.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Nie martw sie bedzie dobrze . Moja kumpela krwawila (juz nawet nie plamila ) az chyba do 20 tyg I synek rok skonczyl wlasnie :)

witaj w klubie ja tak na mojego M. reagauje....on juz sie nie odzywa tylko schodzi mi z drogi . Wczoraj sie pytal czy przytulic moze ? NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) hormony ...coz...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry