reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

VegeMama przykro mi, ale niestety tak bywa jeśli chodzi o złamania. Tez miałam gips na reku jaki czas temu i miesiąc go miałam, na szczęście sie dobrze zroslo i zdjęli. Ja startuje z 75C na szczęście :) Kupiłam jakiś najtańszy jak byłam na ryneczku aby tylko...

reklama
Nie nie biorę,. Nie było potrzeby to lekarz nic mi nie dał. Zobaczymy dzisiaj po wizycie. Ja te plamienia mam tylko np jak chodzę, stoję. W nocy było ok nawet śladu. A od rana znowu. Więc teraz tylko leżę żeby się nie nasililo.

p19ucsqvyg9mlpha.png
na ktora masz wizyte Kochana?

VegeMama no to minus taki ze rtg nie można w ciąży. Bo mi po przeswietleniu juz nie zakładali, ale to było przed ciążą. Kurcze to trochę się pomeczysz. Przymusowy odpoczynek :)
ja mialam rtg w ciazy pierwszej bo upadlam na stope -spuchla I nie moglam chodzic -20 ktorys tydzien....nakryli mnie tymolowianym fartuchem ale stopa jednak dalej od brzucha niz reka...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
VegeMama no to minus taki ze rtg nie można w ciąży. Bo mi po przeswietleniu juz nie zakładali, ale to było przed ciążą. Kurcze to trochę się pomeczysz. Przymusowy odpoczynek :)

Mi niestety też robili rtg w 5 tyg. ciąży i musiałam podpisywać jakieś głupie papiery, że jestem świadoma że dziecko może być mocno upośledzone albo nawet poronię (naryczałam się zanim podpisałam...) Złamanie miałam tego samego dnia jak wróciłam od gina z potwierdzenia ciąży i właśnie powiedziałam rodzicom. Dlatego mam prenatalne badania bo nie wiadomo czy coś nie jest mocno nie tak :/
Nie martw sie -bedzie dobrze . Ja przez cala pierwsza ciaze pracowalam jako pielegniaraka dentystyczna robilam rtg pacjentom -no niby sie wychodzi z pokoju ale nie zawsze drzwi zamkniete i naprawde strzelam przynajmniej po 10 dziennie bo pracowalam z endodonta plus raz mi sie kapsulka z amalagamem rozlecial w rekach...a synek zdrowy :)

Bedzei dobrze :)

reklama
A ja to bym mogla chodzic i chodzic[emoji16]
A dla malenstwa nie mam ani jednej rzeczy...
Tez bym mogła oglądać te małe ciuszki
Postrzymuje mnie tylko fakt, że nie znam płci dziecka,ale neutrale juz kupuje.Na allegro juz mam po zaznaczone co będę chciała kupić.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry