reklama
IsabellaSimon
Fanka BB :)
Podwojne gratulacje . witamHej dziewczyny !
Jestem nowa i zdecydowałam się do Was dołączyć. Jestem w drugiej ciąży, termin na 20 kwietnia...czyli jakiś 8tc. Tydzień temu okazało się, ze to ciąża bliźniacza...więc jak narazie szok![]()
Tez patrzylam na wozki -zreszta patrzylam zanim bylam w ciazy ... ale wczoraj mi sie inny spodobal...Wózki tez juz oglądam ,ale podobno nie można kupować wcześniej.Slyszalyscie o tym.przesądzie?
Kurcze masz w 10 tygodniu prenatalne ????nie za wczesnie....Ja mam podobne podejście. Nic nie kupuję bo co jeśli... Mam jakiegoś krwiaka więc różnie to może być. Lekarz nawet do pracy zabronił wracać (praca z małymi dziećmi) to mnie trochę wystraszyło. Może się trochę odważę po prenatalnych ( za 2 tyg) bo gin powiedział, że wtedy to już będzie tylko 1% na poronienie.
Ja musze czekac do 13 ty 1d !!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez miałam przez dwa dni straszny ból krzyża ale czytałam że tam w środku wszystko się rozciąga i to od tego może byc. Ciuszków ani wózka nie wybieraliśmy jeszcze (chociaz bardzo mi sie niektóre podobają) zaczniemy pewnie po prenatalnych albo i później zależy kiedy poznamy płeć. A mój kochany to strasznie się stara teraz żebym się nie denerwowała więc raczej nie mam humorów zaspokaja wszystkie zachcianki ![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Gratulacje i witamy!Hej dziewczyny !
Jestem nowa i zdecydowałam się do Was dołączyć. Jestem w drugiej ciąży, termin na 20 kwietnia...czyli jakiś 8tc. Tydzień temu okazało się, ze to ciąża bliźniacza...więc jak narazie szok![]()
Roni21
Spider's Web
U mnie też bliźniaczaHej dziewczyny !
Hej dziewuszki
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
A to patrzec to patrze ale nie kupuje[emoji16] ale raczej z pl bede sciagac no chyba ze tu jakas uzywke w idealnym stanie dorweTez patrzylam na wozki -zreszta patrzylam zanim bylam w ciazy ... ale wczoraj mi sie inny spodobal...
a_gdyby_tak
Ja mam wózek po córce. Trochę przelezal w piwnicy ale jest ok. Dokupilam gondole bo mialam tylko stelaż ze spacerówką. Ciuchów nie kupuję. Ani teraz ani później. Cześć dostanę a część "garderoby" (już! ) odświeża mi moja mama. Ma przy tym wielki fun wiec nie będę zabierać jej tej przyjemności. Dla mnie chodzenie po sklepie czy zamawianie czegoś przez internet to masakra. Nie lubię i już...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
IsabellaSimon
A sorry z Natalia mi sie pomylilo ...za 2 tyg mam czyli będzie wtedy 13 (12ty +3d) na oko
Prenatalne się robi (z tego co czytałam) między 11tyg a 13tyg+6dni![]()
Nie nie to moje luszczycowe zapalenie stawow a odkad nie moge brac tramadolu , morfiny I codeiny to ledwo zipie....Ja tez miałam przez dwa dni straszny ból krzyża ale czytałam że tam w środku wszystko się rozciąga i to od tego może byc. Ciuszków ani wózka nie wybieraliśmy jeszcze (chociaz bardzo mi sie niektóre podobają) zaczniemy pewnie po prenatalnych albo i później zależy kiedy poznamy płeć. A mój kochany to strasznie się stara teraz żebym się nie denerwowała więc raczej nie mam humorów zaspokaja wszystkie zachcianki![]()
oooo tak sie zastanawialm gdzie Cie wcielo KochanaU mnie też bliźniacza
Hej dziewuszkiczytam ale sił na pisanie brak
dzieci zaczęły szkole i przedszkole więc jest co robić...
Tez rozwazam uzywane zwlaszcza ze u mnie w pracy polowa z moich doktorek wlasnie jest na macierzynskim I pewnie beda sie pozbywac rzeczy ....A to patrzec to patrze ale nie kupuje[emoji16] ale raczej z pl bede sciagac no chyba ze tu jakas uzywke w idealnym stanie dorwe
Roni21
Spider's Web
Proza życia hahaoooo tak sie zastanawialm gdzie Cie wcielo Kochana![]()
reklama
kredka82
A ja to bym mogla chodzic i chodzic[emoji16]Ja mam wózek po córce. Trochę przelezal w piwnicy ale jest ok. Dokupilam gondole bo mialam tylko stelaż ze spacerówką. Ciuchów nie kupuję. Ani teraz ani później. Cześć dostanę a część "garderoby" (już! ) odświeża mi moja mama. Ma przy tym wielki fun wiec nie będę zabierać jej tej przyjemności. Dla mnie chodzenie po sklepie czy zamawianie czegoś przez internet to masakra. Nie lubię i już...
A dla malenstwa nie mam ani jednej rzeczy...