reklama
IsabellaSimon
Fanka BB :)
Podwojne gratulacje . witamHej dziewczyny !
Jestem nowa i zdecydowałam się do Was dołączyć. Jestem w drugiej ciąży, termin na 20 kwietnia...czyli jakiś 8tc. Tydzień temu okazało się, ze to ciąża bliźniacza...więc jak narazie szok
Tez patrzylam na wozki -zreszta patrzylam zanim bylam w ciazy ... ale wczoraj mi sie inny spodobal...Wózki tez juz oglądam ,ale podobno nie można kupować wcześniej.Slyszalyscie o tym.przesądzie?
Kurcze masz w 10 tygodniu prenatalne ????nie za wczesnie....Ja mam podobne podejście. Nic nie kupuję bo co jeśli... Mam jakiegoś krwiaka więc różnie to może być. Lekarz nawet do pracy zabronił wracać (praca z małymi dziećmi) to mnie trochę wystraszyło. Może się trochę odważę po prenatalnych ( za 2 tyg) bo gin powiedział, że wtedy to już będzie tylko 1% na poronienie.
Ja musze czekac do 13 ty 1d !!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez miałam przez dwa dni straszny ból krzyża ale czytałam że tam w środku wszystko się rozciąga i to od tego może byc. Ciuszków ani wózka nie wybieraliśmy jeszcze (chociaz bardzo mi sie niektóre podobają) zaczniemy pewnie po prenatalnych albo i później zależy kiedy poznamy płeć. A mój kochany to strasznie się stara teraz żebym się nie denerwowała więc raczej nie mam humorów zaspokaja wszystkie zachcianki
Gratulacje i witamy!Hej dziewczyny !
Jestem nowa i zdecydowałam się do Was dołączyć. Jestem w drugiej ciąży, termin na 20 kwietnia...czyli jakiś 8tc. Tydzień temu okazało się, ze to ciąża bliźniacza...więc jak narazie szok
Roni21
Spider's Web
U mnie też bliźniaczaHej dziewczyny !
Hej dziewuszki czytam ale sił na pisanie brak dzieci zaczęły szkole i przedszkole więc jest co robić...
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
A to patrzec to patrze ale nie kupuje[emoji16] ale raczej z pl bede sciagac no chyba ze tu jakas uzywke w idealnym stanie dorweTez patrzylam na wozki -zreszta patrzylam zanim bylam w ciazy ... ale wczoraj mi sie inny spodobal...
a_gdyby_tak
Ja mam wózek po córce. Trochę przelezal w piwnicy ale jest ok. Dokupilam gondole bo mialam tylko stelaż ze spacerówką. Ciuchów nie kupuję. Ani teraz ani później. Cześć dostanę a część "garderoby" (już! ) odświeża mi moja mama. Ma przy tym wielki fun wiec nie będę zabierać jej tej przyjemności. Dla mnie chodzenie po sklepie czy zamawianie czegoś przez internet to masakra. Nie lubię i już...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
IsabellaSimon
A sorry z Natalia mi sie pomylilo ...za 2 tyg mam czyli będzie wtedy 13 (12ty +3d) na oko
Prenatalne się robi (z tego co czytałam) między 11tyg a 13tyg+6dni
Nie nie to moje luszczycowe zapalenie stawow a odkad nie moge brac tramadolu , morfiny I codeiny to ledwo zipie....Ja tez miałam przez dwa dni straszny ból krzyża ale czytałam że tam w środku wszystko się rozciąga i to od tego może byc. Ciuszków ani wózka nie wybieraliśmy jeszcze (chociaz bardzo mi sie niektóre podobają) zaczniemy pewnie po prenatalnych albo i później zależy kiedy poznamy płeć. A mój kochany to strasznie się stara teraz żebym się nie denerwowała więc raczej nie mam humorów zaspokaja wszystkie zachcianki
oooo tak sie zastanawialm gdzie Cie wcielo KochanaU mnie też bliźniacza
Hej dziewuszki czytam ale sił na pisanie brak dzieci zaczęły szkole i przedszkole więc jest co robić...
Tez rozwazam uzywane zwlaszcza ze u mnie w pracy polowa z moich doktorek wlasnie jest na macierzynskim I pewnie beda sie pozbywac rzeczy ....A to patrzec to patrze ale nie kupuje[emoji16] ale raczej z pl bede sciagac no chyba ze tu jakas uzywke w idealnym stanie dorwe
Roni21
Spider's Web
Proza życia hahaoooo tak sie zastanawialm gdzie Cie wcielo Kochana
reklama
kredka82
A ja to bym mogla chodzic i chodzic[emoji16]Ja mam wózek po córce. Trochę przelezal w piwnicy ale jest ok. Dokupilam gondole bo mialam tylko stelaż ze spacerówką. Ciuchów nie kupuję. Ani teraz ani później. Cześć dostanę a część "garderoby" (już! ) odświeża mi moja mama. Ma przy tym wielki fun wiec nie będę zabierać jej tej przyjemności. Dla mnie chodzenie po sklepie czy zamawianie czegoś przez internet to masakra. Nie lubię i już...
A dla malenstwa nie mam ani jednej rzeczy...