kredka82
Fanka BB :)
Czy mozesz jutro podejsc na usg do innego lekarza?Witajcie kochane [emoji9]jestem mało aktywna ale uważnie Was podczytuje i trzymam kciuki. Gratulacje wszystkim udanych wizyt i pięknych pukających serduszek [emoji173]️
Byłam dzis na wizycie i po niej jestem ogromnym kłębkiem nerwów. Zacznę od początku ostatnia @ 01.07 byłam na wizycie 14.08 lekarz potwierdził ciąże, widoczny był pęcherzyk zoltkowy, wtedy z usg wychodził 5 tydzień 2 dzien lekarz stwierdził ze ciąża młodsza niz z OM ale jest dobrze i tak moze sie zdarzyć. Kazał przyjść po 3 tygodniach. Byłam dzis wiec od ostatniego usg powinien byc 7 tydzień 4 dzien. A jest 6 tydzień i 4 dzien w dodatku nie ma akcji serduszka. Lekarz powiedział ze wszystko moze sie zdarzyć ale nie chce dawać wielkich nadziei. Mam przyjść w poniedziałek na kolejna wizytę i po tych 4 dniach wszystko bedzie jasne.
Jestem załamana, targają mną okropne emocje odkąd wyszłam od lekarza nie potrafie sie uspokoić.
Dziewczyny powiedzcie mi co myślec? Co mam robić?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sprzet sprzetowi nie rowny a i lekarze rozni. Mozesz jeszcze zrobic beta hcg i ppwtorzyc za 48h i bedzie wszystko jasne.
Nie smuc sie na razie bo nic nie jest jeszcze przesadzone