reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Gratuluje wizyt dzis bo wszystkie udane :)
ja teraz waze 63kg a wzrost 168 :( i kurcze zakladam ze juz do Xmas spokojnie 80kg zalicze :(
fakt faktem tez szybko po ciazy zrzucilam kilogramy -2miechy i bylam szczuplejsza niz przed ciaza ;)
dziewczyny jak sie dodaje zdjecie usg na forum???

Ja na tą chwilę wagą bije wszystkie ale na początek -4kg. Taka tendencja byłaby cudowna. A I tak brzuszysko wywaliło że hej.Bardzo boję się cukrzycy także z jedzeniem nie szaleję... W poprzednich ciążach zakończyłam na plus 8kg.Ale wtedy to byłam szczypiorek...

Ale ja teraz waze duzo za dużo.... boję się co będzie w kwietniu

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to co?
Bedziemy oszczedzac nogi bo wszedzie bedziemy sie turlac[emoji16][emoji16][emoji16]

Dziewczyny gratuluje serduszek i bardzonsie ciesze z tylu dobrych wiadomosci[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]

Gratuluje wizyt dzis bo wszystkie udane :)
ja teraz waze 63kg a wzrost 168 :( i kurcze zakladam ze juz do Xmas spokojnie 80kg zalicze :(
fakt faktem tez szybko po ciazy zrzucilam kilogramy -2miechy i bylam szczuplejsza niz przed ciaza ;)
dziewczyny jak sie dodaje zdjecie usg na forum???
Foty dodajesz Tak- przy opcji "SZYBKA ODPOWIEDZ"Masz taki ptaszek-rozwiń to i jest spinacz. Za pomocą n8ego dodasz foty z tel lub możesz zrobić fote w danym momencie-aparat

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry