reklama
Ja dziś w sklepie wypiłem sok jabłkowy. Wyszłam że sklepu i w aucie zjadlam paczka. Weszłam do domu i zjadlam śledzie.... [emoji219]Czy Wy macie dziwne zachcianki?
Bo ja jak jutro nie zjem flaczkow to oszaleje! I jeszcze marzy mi sie galaretka ze swinki skropiona octem mmmmm.....
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dominika81
Fanka BB :)
Ja na jeżyki
Brazowooka
Gratuluję dziewczyny bijacych serduszek. Ja nie mam ochoty na słodkie w ogóle. Ja startuje z waga 45kg przy wzroście 169, jem, jem a nic nie przybywa w poprzednich ciązach przytyłam po 12 kg mój gin stwierdził że jak na mnie to nie mało, a miałam nadzieję przytyć że 20-25kg żeby mi coś po porodzie zostało, bo normalnie nie mogę przytyć. U mnie brzuszek też już się delikatnie pokazuje, ale jak narazie we wszystko się mieszcze.
IsabellaSimon
Foty dodajesz Tak- przy opcji "SZYBKA ODPOWIEDZ"Masz taki ptaszek-rozwiń to i jest spinacz. Za pomocą n8ego dodasz foty z tel lub możesz zrobić fote w danym momencie-aparat
dzieki wielki. niestety nawet szybkiej odpowiedzi nie moge znalezc- mam tylko odpowiedz ale...cos onnego wymozdzylam z wyslij plik i jak tylko rusze sie z sofki po zdjecie to wgramFoty dodajesz Tak- przy opcji "SZYBKA ODPOWIEDZ"Masz taki ptaszek-rozwiń to i jest spinacz. Za pomocą n8ego dodasz foty z tel lub możesz zrobić fote w danym momencie-aparat
majorka1988
Ja póki co to słodycze na zasadzie mogą być,ale nie kwicze za nimi jak nie ma[emoji14]
Zachcianki jako takie mnie omijaja, chociaż w kółko mogłabym jeść ruskie pierogi i bułkę z serem topionym [emoji23]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Zachcianki jako takie mnie omijaja, chociaż w kółko mogłabym jeść ruskie pierogi i bułkę z serem topionym [emoji23]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Czekamy[emoji7]dzieki wielki. niestety nawet szybkiej odpowiedzi nie moge znalezc- mam tylko odpowiedz ale...cos onnego wymozdzylam z wyslij plik i jak yulko rusze sie z sofki po zdjecie to wgram
reklama
IsabellaSimon
kurcze zazdraszczamGratuluję dziewczyny bijacych serduszek. Ja nie mam ochoty na słodkie w ogóle. Ja startuje z waga 45kg przy wzroście 169, jem, jem a nic nie przybywa w poprzednich ciązach przytyłam po 12 kg mój gin stwierdził że jak na mnie to nie mało, a miałam nadzieję przytyć że 20-25kg żeby mi coś po porodzie zostało, bo normalnie nie mogę przytyć. U mnie brzuszek też już się delikatnie pokazuje, ale jak narazie we wszystko się mieszcze.