reklama
O rany a cos Ci nospa zaszkodzila? Ja ojazjonalnie biore.
Mnie nie ale zawsze jeśli chodzi o Wiktorię,jej choroby I napięcie mięśniowe lekarze psioczą że to efekt nospy... także nie wiem co o tym myśleć....
@IsabellaSimon Witaj jak z konca wyliczajac z okresu to 7t wychodzi a tak naprawde mysle ze dopiero 8.08 doszlo do zaplodnienia
Przyjechal w piatek do pl i nie moglam sie dodzwonic do lekarza swojego bede probowac w poniedzialek
@kredka82 nie nie robilam bety tylko test
Przyjechal w piatek do pl i nie moglam sie dodzwonic do lekarza swojego bede probowac w poniedzialek
@kredka82 nie nie robilam bety tylko test
Witam, jestem w 10 tygodniu ciazy, to moja pirwsza ciaza . nie mieszkam w polsce ale za granica we Francji. Termin mam na 31 marca - 7 kwiecien. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy.
Jelsi mozna prosze o dolaczenie mnie do prywatnej grupy o ktorej ktos wspomnial.
Jelsi mozna prosze o dolaczenie mnie do prywatnej grupy o ktorej ktos wspomnial.
PaniPe
Fanka BB :)
Witam dziewczyny. Sorki, że się nie udzielam ostatnio, ale moja córcia od kilku dni choruje na mamozę [emoji23] cały czas tylko mama i mama. Straci mnie z zasięgu wzroku: ryk i pół godziny tulenia, jakby mnie co najmniej pół dnia nie widziała. Do tego wychodzi jej ząbek.
Jakby tego było mało męczą mnie okropne mdłości i ból głowy. I o ile na mdłości mam swój sposób - kilka łyków coli, to z bólem głowy nie mogę sobie poradzić. Od kilku dni budzę się w nocy głodna i to obojętnie co zjem na kolacje, staram się zagryzać waflami ryżowymi i pić dużo wody.
Gratuluje serdecznie wszystkim z Was , które ostatnio widziały swoje maleństwa i trzymam kciuki za wizyty 30.08 [emoji4][emoji4][emoji4]
Miłej niedzieli
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jakby tego było mało męczą mnie okropne mdłości i ból głowy. I o ile na mdłości mam swój sposób - kilka łyków coli, to z bólem głowy nie mogę sobie poradzić. Od kilku dni budzę się w nocy głodna i to obojętnie co zjem na kolacje, staram się zagryzać waflami ryżowymi i pić dużo wody.
Gratuluje serdecznie wszystkim z Was , które ostatnio widziały swoje maleństwa i trzymam kciuki za wizyty 30.08 [emoji4][emoji4][emoji4]
Miłej niedzieli
IsabellaSimon
Tez mam bole glowy okrutne az mi sie ciemno przed oczami robi /zawroty...ja biore paracetamol -akirat nie na to ale i tak nie pomagaWitam dziewczyny. Sorki, że się nie udzielam ostatnio, ale moja córcia od kilku dni choruje na mamozę [emoji23] cały czas tylko mama i mama. Straci mnie z zasięgu wzroku: ryk i pół godziny tulenia, jakby mnie co najmniej pół dnia nie widziała. Do tego wychodzi jej ząbek.
Miłej niedzieli
IsabellaSimon
Ja nie mialam ani w pierwszej ciazy ano teraz...wiec nie wiem ale chtba warto kazde plamienie z lekarzem skonsultowac.dziewczyny dzisiaj pierwszy raz pojawił się u mnie ślub w brązowym kolorze, zaczyna się u mnie dzisiaj 6 tc, czy to normalne ?
IsabellaSimon
Wita
Witamy super . Moja siostra cioteczna od paru lat mieszka w Lyon a w maji ja odwiedzilismy i wyruszylismy na poludnie do Grande Mote...moze to Twoje okolice????Witam, jestem w 10 tygodniu ciazy, to moja pirwsza ciaza . nie mieszkam w polsce ale za granica we Francji. Termin mam na 31 marca - 7 kwiecien. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy.
reklama
IsabellaSimon
A mnie dzis cos barzdziej boli brzuszek ...a wlasnie nad morze jedziemy i to jeszcze z synkiem cioci
Ale yo pewnie po wczorajszum sprzataniu chalupki...
Ale yo pewnie po wczorajszum sprzataniu chalupki...