kredka82
Fanka BB :)
Ja w piatek mam juz trzecie[emoji16]Dziewczyny czy wszystkie juz oprpcz mnie mialy usg??????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w piatek mam juz trzecie[emoji16]Dziewczyny czy wszystkie juz oprpcz mnie mialy usg??????
Ha ha ano wlasnie a ja zadnego...Ja w piatek mam juz trzecie[emoji16]
Ufff...to dobrze bo sie martwilysmyHej Kobietki
Jestem jestem...na razie napiszę tylko tyle że nie byłam na IP... poszłam prywatnie do gin. Ciąż a jest w macicy...brak serducha jeszcze e wszystko dobrze wygląda. 18
08 beta 4100. 23.08 beta 20800? Dobry przyrost? Mój termin porodu z usg to 21.04.2018.
Opiszę Wam jutro cala moja przygodę.
Buziak
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Grtuluje serduszek :* ja jeszcze nie mialam ani jednej wizyty a to niby ponad 7 tydzien (mi sie wydaje ze 8.08 doszlo do zaplodnienia) nawet wozyty jeszcze nie unowilam w poniedzialek bede szukac lekarza bo zauwazylam ze jak dluzej cos porobie pochodze i wogle to leci ze mnie delikatnie brazowe plamiki nie duze ale zawsze cos [/QUOTE)
Hmmm...nie wiem jak wy dziewczyny liczycie bo ja w owulacji itp nie jestem mocna i nawet z testami owulacyjnymi jakos nigdy nie maialam pewnosci czy to napewno ten dzien...ale u mnie do zaplodnienia doszlo 26.7 na 100%....natomiast OM 13.7 i mo wychodzi 6t3d...
Ania a Ty za granica czy Ywoj lekarz na urlopie?
Wizyta o 14ej czy koniec pracy?Dzień Dobry Kobitki.... Coś mi się wiadomości I powiadomienia nie wyświetlają... Ja od rana w pracy I ledwo żyję... brzuch mnie tak boli że tragedia a do 14 daleko...
Mi gin pozwolił brać magnez,a chodzę do ordynatora szpitala.Mowil tylko, żeby brać 50, a nie więcej.Mówiła mi również żeby nie brać magnezu bo on hamuje tak jak by rozwój macicy w początkowym okresie ciąży i kurde nie wiem czy to prawda bo mówiłam jej ze biorę 2 dziennie