reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Sprawdź sobie przyrost bety na tym kalkuratorze
http://******************/kalkulator-hcg.html
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewcxyny czy któraś z was miała brazowe plamienia które minęły po duphastonie? Zaczęły mi się wczoraj. Dziś pojechałam prywatnie do lekarza - innego - mój mnie dziś nie chciał przyjąć. Dziś mam 7t0d a on stwierdził że moja ciaza wygląda na 6 tydzien i raczej nic z tego nie będzie. Jestem załamana ale staram się być dobrej myśli. Nie chce jechać na IP bo mam w domu mała 11 miesięczna córcie z którą nie ma kto zostać.

Gusiek brazowe plamienia nie musza oznaczac nic zlego. Na jakiej podstawie ten lekarz powiedzial.ze nic z tego? Szok! Zrobil usg? Co bylo widac? A bete robilas?
Duphaston to progesteron i jest on jakby na podtrzymanie ciazy ale w duphastonie to male dawki sa wiec smialo mozesz brac. Jak masz dostep chocby do luteiny to tez wez (dopochwowo)

Dziewcxyny czy któraś z was miała brazowe plamienia które minęły po duphastonie? Zaczęły mi się wczoraj. Dziś pojechałam prywatnie do lekarza - innego - mój mnie dziś nie chciał przyjąć. Dziś mam 7t0d a on stwierdził że moja ciaza wygląda na 6 tydzien i raczej nic z tego nie będzie. Jestem załamana ale staram się być dobrej myśli. Nie chce jechać na IP bo mam w domu mała 11 miesięczna córcie z którą nie ma kto zostać.
Najlepiej zrobić betę i sprawdzić przyrost.Dużo osób miało plamienia które przeszły.Dużo zależy od ich intensywności.Staraj się dużo odpoczywać i być dobrej myśli.Zawsze mogła być owulacja troche później.Czy masz oprócz plamien bóle podbrzusza takie skurczowe jak na @ czy same plamienia?

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Osobiscie nie ale moja najlepsza psiapsiola tak. I to tez na poczatku i gduby nie dupjaston ...to by teraz nie miala synka...potem znow krwaika i znow duphaston...i lezenie w szlitslu a maly wczesniej wyskoczul bo w 30tyg ale zdrowy chlopak :)

A czemu ten lekarz powuedzial ze nic z tego nie bedzie? 6 ty tydz to juz spora ciaza...

Jutro z samego rana jade do swojego lekarza. Mam nadzieje ze tamten się mylił. Nie pokazał mi nawet serduszka którego dość długo szukał. Pęcherzyk ma tylko 6mm a powinien mieć kolo 19 mm. Mąż wziął wolne i leżę plackiem cały dzień. Za tydz. mamy roczek naszej córeczki i mieliśmy wszystkim powiedzieć a tu chyba nie będzie o czym.

reklama
Do góry