reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej Kobietki
Jestem jestem...na razie napiszę tylko tyle że nie byłam na IP... poszłam prywatnie do gin. Ciąż a jest w macicy...brak serducha jeszcze e wszystko dobrze wygląda. 18
08 beta 4100. 23.08 beta 20800? Dobry przyrost? Mój termin porodu z usg to 21.04.2018.
Opiszę Wam jutro cala moja przygodę.
Buziak

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Całe szczęście[emoji4] to teraz trzymamy kciuki za szybkie pojawienie się serduszka[emoji177]

Dzień dobry[emoji5] współczuję pracy w niedzielę - ja ledwo zacznie się poniedziałek już myślę o piątku[emoji6] niby lubię swoją pracę ale po 3-4h jestem tak zmęczona że mogłabym usnąć na siedząco a pracuje przy komputerze więc nic fizycznego nie robię.
Poza tym już najchętniej bym wszystkim powiedziała a nie ukrywała brzuszek. Cały czas chodzę w luźnych koszulkach bo brzuch to jak w 14tc[emoji23]

Miłej niedZieli kobitki[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ha ha ja tez mam brzucho i nawet na pelnym wciagnieciu mam odstajaca kulke ;)
Ja sie praca kompletnie nie przejmuje...gorzej z rodzinka ;) tu w uk tylko ciotka ale zawsze bo blisko mieszka i synka mi swojego podrzuca a to siostra mojej mamy...a one nic a nic nie wiedza ...nawet ze juz od ponad roku jestesmy znow razem...;) swoja droga to sama sie dziwie ze az tak dlugo nikt sie nie skapnal?!

Ha ha ja tez mam brzucho i nawet na pelnym wciagnieciu mam odstajaca kulke ;)
Ja sie praca kompletnie nie przejmuje...gorzej z rodzinka ;) tu w uk tylko ciotka ale zawsze bo blisko mieszka i synka mi swojego podrzuca a to siostra mojej mamy...a one nic a nic nie wiedza ...nawet ze juz od ponad roku jestesmy znow razem...;) swoja droga to sama sie dziwie ze az tak dlugo nikt sie nie skapnal?!
Nie domyślni jacyś... pikaż im burze hormalną to szybko się zorientują... kurcze a z tym brzuchem to dobra opcja....niby schudłam a brzuch taki odstający jak u dziecka z ugandy....nie da rady go wciągnąć...

Dziewczyki przy kichaniu podkurczajcie kolana do piersi duzo lagodniej sie kicha

Próbowałam tak w nocy z kaszlem i super, naprawde lepiej [emoji4] strasznie mnie szarpie
Ano właśnie [emoji4] dzieki.
Jak bede miala problem to pewnie znow bede zadawac to samo pytanie ;)

Kurcze, naprawde kiepsko sie czuje choc dzis nocka lepsza. Wynioslam wieczorem lozeczko synka do drugiego pokoju, zapakowałam go też w śpiworek i spał prawie do 4 bez przerwy (i ja tez!!!!). Ale potem oczywiscie zasnac juz nie moglam, przewracalam sie do 6 i jeszcze na pol godz zasnelam, o 6:30 karmilam i jeszcze drzemalusmy do 7:30...
Gorzej ze ten kaszel mnie szarpie, katar, głowa boli prawie non stop...

reklama
Do góry