reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja tez z jednej strony się ciesze ale z drugiej ogromny strach... czasami jeszcze łapie mnie ból brzucha jak na okres to aż się boje

reklama
Miałam w nocy chory sen[emoji23]
Śniło mi się że jestem w przychodni w szpitalu, czekam na wizytę na nfz u jakiegoś nowego lekarza. Był jakiś dziwny, nie miał fotela ginekologicznego,ani dobrego usg. Kazał mi nogi oprzec o biurko i zbadał,i dopiero wtedy spytał z czym przychodzę. Jak powiedziałam że jestem w ciąży to spanikowany wyjal usg z lat 90 i jakis maly komputerek, wsadzil glowice,pogratulował ciąży i koniec. Jak poprosilam o pokazanie to okazało się że to trojaczki,ale tylko jedno serduszko bilo....i lekarz mnie wyprosil i się obudziłam....

Chory sen do kwadratu!
I przerazilam się na jawie....nie wiem co myśleć....

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Ile naprodukowalyscie stron dzisiaj...

@ LMax mowilam, ze bedzie dobrze [emoji3]

Dziewczyny z migrena wspolczuje bardzo -wiem z czym to sie je [emoji12] i tez wiem co znaczy to "wydlubywane" oko .

@agaryba81 9mm to juz duzy dzidziol [emoji6] super, ze wszystko ok i fajnie, ze jestes pozytywnie zaskoczona [emoji11]

@StKarolina nie martw sie brakiem objawow. Wczoraj rozmawialam z moja kuzynka ona jest w 12 tygodniu i mowi, ze do tej pory nie ma objawow ciazy. Po prostu niektore kobitki tak maja.

@majorka1988 no powiem Ci kochana, ze sen calkiem niezly . Dziewczyny tutaj czesto pisza o tych starych sprzetach do usg , na ktorych nie widac jeszcze fasolek i bijacych serduszek i bidulo az Ci sie wysnilo [emoji23] najlepsza jest czesc gdzie gin kazal Ci nogi oprzec o biurko i zbadal [emoji23][emoji23][emoji23]

A ja dzis skorzystalam z dobrego samopoczucia i wysprzatalam dom [emoji41][emoji3] Fakt, ze bolal mnie troszke dol brzuszka, ale relaksujaca kapiel zdzialala cuda [emoji3] i mam nadzieje, ze jutro tez bede sie czuc dobrze bo mam ochote na mycie okien

Spadam spac . Dobrej nocki Wam Zycze [emoji42][emoji175]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Śniło mi się że jestem w przychodni w szpitalu, czekam na wizytę na nfz u jakiegoś nowego lekarza. Był jakiś dziwny, nie miał fotela ginekologicznego,ani dobrego usg. Kazał mi nogi oprzec o biurko i zbadał,i dopiero wtedy spytał z czym przychodzę. Jak powiedziałam że jestem w ciąży to spanikowany wyjal usg z lat 90 i jakis maly komputerek, wsadzil glowice,pogratulował ciąży i koniec. Jak poprosilam o pokazanie to okazało się że to trojaczki,ale tylko jedno serduszko bilo....i lekarz mnie wyprosil i się obudziłam....

Chory sen do kwadratu!

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Chory sen do kwadratu!

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Trojaczki?? Potrójne szczęście[emoji6] [emoji23]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Mamusie.
Ja od popoludnia padam...spac tak mi sie chce okrutnie ze nawet przysnelam na jednym z meetingow ;)
a po przyjsciu do domu tylko na sofke i znow spac :rofl:

W piereszej ciazy wogole nie czulam sie w ciazy a i teraz nie mam za wielu objawow -piersi powiekszajace sie i wrazliwe i sennosc -brak apetytu -chociaz wczoraj sie okazalo ze cokolwiek zjem to potem mi niedobrze :(

Przyszly moje wizyty -pierwsza z polozna 11.9 -boo hoo to jakos 9tydzien bedzie -i kurcze nie pamietam z pierwszej ciazy zeby ona az tak dluga byla 90 mins!!!
no i usg i nuchal test etc....uwaga na ....10.10! zart ! to bedzie 12ty 5dzien!!!
Nadal jestem wsciekla....chociaz podejrzewam ze gdybym wybrala te szpital blizej to byloby wczesniej :( ale tamci maja lepszy sprzet o to lekarze robia nie sonographer...
teraz chyba to prywatne zabookuje na koniec przyszlego tygodnia...
Milego dnia :)

reklama
Omg jak mi dzisiaj niedobrze. Napiłam się kawy z mlekiem i miodem i chyba zejdę. Najchętniej poszłabym na spotkanie z muszlą, ale połknęłam euthyrox. Myślę, że moje samopoczucie jest spotęgowane dzisiejszą wizytą u gin. Brzuch mnie boli pod dotykiem dosyć mocno. Co gorsza wizytę mam o 22.30, więc trochę sobie poczekam. Wiem, dziwna godzina, ale Pani Doktor jest znana z dziwnych pór przyjmowania pacjentek, ale jest naprawdę dobra i ma super sprzęt usg.

Do góry