reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Mnie naprawdę dobry specjalista od usg genetycznego każe przychodzić w 12tc. Z tego powodu musiałam iść do kogo innego w poprzedniej ciąży, bo termin był na ponad tydzień pózniej i powiedział mi, że po 1 lepiej widać NT, po drugie zostanie mniej czasu na Pappa w razie czego.
Propo badań prenatalnych - jakie planujecie zrobić?
Nifty albo harmony. Dzisiaj idę pogadać z moją gin. Swoją drogą jestem juz po usg. Wszystko w najlepszym porządku. Mamy ♡ :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Omg jak mi dzisiaj niedobrze. Napiłam się kawy z mlekiem i miodem i chyba zejdę. Najchętniej poszłabym na spotkanie z muszlą, ale połknęłam euthyrox. Myślę, że moje samopoczucie jest spotęgowane dzisiejszą wizytą u gin. Brzuch mnie boli pod dotykiem dosyć mocno. Co gorsza wizytę mam o 22.30, więc trochę sobie poczekam. Wiem, dziwna godzina, ale Pani Doktor jest znana z dziwnych pór przyjmowania pacjentek, ale jest naprawdę dobra i ma super sprzęt usg.
Tez ide dziś do gina ledwo coś zjadłam.Na sama myśl mi niedobrze juz[emoji17].Jeszcze się okazało, że mąż mi dowodu spowrotem nie oddał mam nadzieje, ze nie będzie potrzebny.Wrazie czego mi ksero wysłał.Niby nie ma przesłanek do strachu,a i tak strach jest.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie naprawdę dobry specjalista od usg genetycznego każe przychodzić w 12tc. Z tego powodu musiałam iść do kogo innego w poprzedniej ciąży, bo termin był na ponad tydzień pózniej i powiedział mi, że po 1 lepiej widać NT, po drugie zostanie mniej czasu na Pappa w razie czego.
Propo badań prenatalnych - jakie planujecie zrobić?
To ja nie wiem w takim razie czy nie mam za pozno tych badan? Bo lekarz mnie wpisal na 30.09 a wtedy wg usg bedzie13t 1d (a wg ostatniej @ 12t 4d)

Witam Was dziewczyny :) u mnie jak dopiero ustali 5 września to nie wiem na kiedy :D pewnie będę miała na początku października pierwsze usg ze szpitala :D zawał murowany :D

U mnie się zaczęło mdłości okropne do tego biegunka, wczoraj nie mogłam się najeść a dzisiaj nie mogę lodówki otworzyć bo mnie odrzuca. A jeszcze dzisiaj lekarz, nie wiem czy dam radę

p19ucsqvyg9mlpha.png

U mnie się zaczęło mdłości okropne do tego biegunka, wczoraj nie mogłam się najeść a dzisiaj nie mogę lodówki otworzyć bo mnie odrzuca. A jeszcze dzisiaj lekarz, nie wiem czy dam radę

p19ucsqvyg9mlpha.png
Pierwsza wizyta? :) na ktora idziezz? ja będę w tym samym tc co Ty wiec mam nadzieje ze dzisiaj zobaczysz serducho :*

reklama
Dagi89 tak pierwsza wizyta. nie mam wyznaczonej godziny, ale jade koło 17 wiec kwestia tego ile osób będzie przede mną. Też mam taką nadzieję, napewno będę spokojniejsza i może uda mi się przetrwać te wstrętne mdłości wiedząc że serce bije jak dzwon i wszystko jest ok [emoji6]

p19ucsqvyg9mlpha.png

Do góry