reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Omg jak mi dzisiaj niedobrze. Napiłam się kawy z mlekiem i miodem i chyba zejdę. Najchętniej poszłabym na spotkanie z muszlą, ale połknęłam euthyrox. Myślę, że moje samopoczucie jest spotęgowane dzisiejszą wizytą u gin. Brzuch mnie boli pod dotykiem dosyć mocno. Co gorsza wizytę mam o 22.30, więc trochę sobie poczekam. Wiem, dziwna godzina, ale Pani Doktor jest znana z dziwnych pór przyjmowania pacjentek, ale jest naprawdę dobra i ma super sprzęt usg.
Fakt tez mi coa kawa ostatnimi czasy przestala smakowac:oo:

reklama
Hej.
Jadalej cierpie na bezsennosc :( a jeszcze dziecko najmlodsze budzi sie kilka razy na cycusia... :( w dzień oczy mi sie zamykaja ale nie mam jak sie polozyc, musze pilnowac dzieci.... pwnie jeszcze 2 dni, osiagne dno i padne jak mucha...
Ech moze w weekend.

@majorka - co za sen :-D :-D

@isabelasimon - chyba dobrze ci wyznaczyli wizyty, pierwsza na zrobienie badań, druga na pierwsze usg- przeziernosc karkowa itd...

@karolahope - objawy typowo ciążowe ;) zrobilas test?

@Blackberry - dopiero 22:30?? [emoji15]

Hej.
Jadalej cierpie na bezsennosc :( a jeszcze dziecko najmlodsze budzi sie kilka razy na cycusia... :( w dziwn oczy mi sie zamykaja ale nie mam jak sie polozyc, musze pilnowac dzieci.... pwnie jeszcze 2 dni, osiagne dno i padne jak mucha...
Ech moze w weekend.

@majorka - co za sen :-D :-D

@isabelasimon - chyba dobrze ci wyznaczyli wizyty, pierwsza na zrobienie badań, druga na pierwsze usg- przeziernosc karkowa itd...

@karolahope - objawy typowo ciążowe ;) zrobilas test?

@Blackberry - dopiero 22:30?? [emoji15]
Niby dobrze znaczy w ich granicach ale w pierwszej ciazy mialam wszystko szybciej. polozna 7 tydzien a usg 11ty 2dzien :( a teraz do pierwszego usg mam 1.5 miesiaca!!!
jedyny good news to to ze mam extra scan w 36 tygodniu ze wzgledu ma ten szpital co wybralam :)

Ja tez z jednej strony się ciesze ale z drugiej ogromny strach... czasami jeszcze łapie mnie ból brzucha jak na okres to aż się boje
Zrobiłaś test??????
Ja miałam ciężkie piersi i chyba podświadomie czuła ze będzie dobrze :) daj jutro nam znać co wyszło

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Isabelasimon - ale lepiej jest zrobic to usg po skonczonym 12tc, przed 13, wtedy najlepiej wszystko widac. Musisz tylko sie uzbroić w cierpliwość, ale dla maluszka to chyba dobre terminy [emoji4]

Isabelasimon - ale lepiej jest zrobic to usg po skonczonym 12tc, przed 13, wtedy najlepiej wszystko widac. Musisz tylko sie uzbroić w cierpliwość, ale dla maluszka to chyba dobre terminy [emoji4]
Ale ja nie mam cierpliwosci za gros. I wkurza mnie mysl ze moglabym wiefziec 2 tygodnie wczesniej czy dzidzia zdrowo rosnie :(
Ja tez mam panike ze wzgledu na leki ktore bralam i chyba bede musiala jednak brac codeine bo nie wyrobie plus moj wiek -ja next month bede miec 37lat :(

reklama
A wy dziewczyny kiedy bedziecie mialy przeziernosc karkowa robione??? Mysle ze wczesniej...
Mnie naprawdę dobry specjalista od usg genetycznego każe przychodzić w 12tc. Z tego powodu musiałam iść do kogo innego w poprzedniej ciąży, bo termin był na ponad tydzień pózniej i powiedział mi, że po 1 lepiej widać NT, po drugie zostanie mniej czasu na Pappa w razie czego.
Propo badań prenatalnych - jakie planujecie zrobić?

Do góry