LMax
Fanka BB :)
Nie Londyn. LeedsFajno gratulacje
a czy moze Londyn? bo chcialam spytac ktory szpital?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie Londyn. LeedsFajno gratulacje
a czy moze Londyn? bo chcialam spytac ktory szpital?
Hej Dziewczyny, mnie dzisiaj dopadła okropna migrena ;/ myślałam że ktoś mi oko wydlubuje ;/ do tego biegunka i mdłości...
Gratuluję wizyt i 3mam kciuki za resztę! :*
Do mojej wizyty jeszcze 2 dni, sobota 15.30
Czuje się już o niebo lepiej niż rano, dzisiaj zostałam w domu ale jutro już wracam do pracy. Ja to bym nie dała rady siedzieć w domu cały czas chyba ze wymagała by tego sytuacjaJa też dziś z paskudna migrena.
A i ta ciaza całkiem inna niż poprzednia.
Kładę się spać o ok 21 wstaje o 6.30. A o 12 kładę się znów spać na 3 godz. I spalabym cały dzień ale trzeba dzieciątko nr 1 z przedszkola przyprowadzic.
Gdybym pracowała, poszlabym na zwolnienie. Nie da się tak funkcjonować. Ciągły ból glowy i mdłości . Kac stulecia.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie się złożyło tak że skonczylam kurs dzienny prawie 2 letni. W maju. Mój syn miał przedszkole do 14.30. Mąż pracuje od 1 w nocy do 12 godz a potem od 17 do 20.Czuje się już o niebo lepiej niż rano, dzisiaj zostałam w domu ale jutro już wracam do pracy. Ja to bym nie dała rady siedzieć w domu cały czas chyba ze wymagała by tego sytuacja
Wazne ze dobrze sie skonczyloNie Londyn. Leeds
Hej.. Napisze do Was bo na moim forum cisza Wy juz macie pewnosc wiec moze ktoras z Was miała objawy jak ja..
. Jestem 2 dni przed @ i sie tak zastanawiam czy przypadkiem nie jestem w ciąży..@ była 28.07..11 lub 12.08. była owu..kochalismy sie z mezem 12...15 mialam bol podbrzusza sluz z nitkami krwi..biegunka..17,18,19 po przebudzeniu mialam karuzele w glowie..zawroty jak wstawalam czulam sie jak pijana doslownie..bolace piersi juz od paru dni..wydety brzuch a od wczoraj ucisk na pecherz...mam wrazenie ze co chwile chce mi sie siusiu... co o tym myslicie?? pewnie sobie wmawiam..