reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej dziewczyny. Jestem w 7tc (6t2d) <3 Jutro mam 1 wizyte na NFZ, i teraz mam pytanie czy lekarka zrobi mi usg? Tą całą maszynę usg ma u siebie w gabinecie:)

reklama
Witajcie :)
Zrobiłam dziś betę i 4 tc5dzień wynik 1488. Myślicie dobrze czy mało?
Niestety czuje się fatalnie albo zgaga albo mdłości w zasadzie to ciągle mdłości. Wydaje mi się że zjadłabym wszystko a potem nagle nic bo mdli. Nigdy tak się jeszcze nie czułam.
Ale widzę że u was podobnie.
Ja miałam w 4 tc 280,myślę, że duża beta i jak najbardziej ok

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam noc przespana ale wciąż mi mało[emoji21] teraz siedzę i piję kawkę i jedyna myśl jaka mi się kręci po głowie to : dziewczyno wracaj do łóżka[emoji21]. Ale jak? Mam jeszcze cały dzień przed sobą[emoji5] ciekawe kiedy to spiochulstwo minie
Dzień dobry wszystkim [emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry :)
Back in Uk ;)

tez mam noc nie przespana...po locie z przygodami i odwiezieniu synka mojej ciotki do lozka trafilam o 1:30 am a o 5:20 syn z placzem sie obudzil....plakal i plakal...nosek i zatoki zawalone i uszko boli :( On usnal ja niestety nie i na 9am do pracy. Jestem nieprzytomna bo mnie tez dopadlo to zmeczenie i spanie na stojaco...
tez jakos chorawo sie czuje -nos zapchany i bol glowy...:(

A dziewczyny ja jak chce sie gwaltownie przekrecic w lozku lub siegnac do lampki to tak mnie brzuch potrafi zakluc....ktoras tez tak ma? Mysle ze to blizna po cesarce nie wyrabia z rociaganiem...
Piersi/sutki nadal wrazliwe...
A no i zadna wizyta nie przyszla jeszcze z polozna :(
Dzis GP bedzie dzwonic do mnie o moje cisnienie a ja musze o ta krew w moczu zapytac...
Cos mnie brzuszek od rana pobolewa :/

Ostatnia edycja:
Do góry