reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Dziewczyny jak zamierzacie poinformować Waszych bliskich o ciazy? :)

Ja zabieram mamę do sklepy dziecięcego i powiem jej ze niedługo będziemy musiały szukać wyprawki dla mojego maluszka :) siostra juz wie bo była na bieżąco :) a teściów jeszcze nie mam pojęcia bo jesteśmy za granicą wiec widzimy ich bardzo rzadko, mój wpadł na pomysł ze powiemy jak urodze i pojedziemy z maluchem do nich :D [emoji23]
U mnie wszyscy co powinni juz wiedza. Oczywiscie moja mama i siostra dowiedzialy sie za nim do czego kolwiek doszlo wiec byly gotowe na pozytywne info [emoji6] . Mojej babci powiedziala moja cora, bo nie mogla wysiedziec jak bylismy w Polsce. A reszta rodziny jesli juz sie nie dowiedziala, to dowie sie droga pantoflowa [emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny. Jestemi juz w 8mym tygodniu ciąży, bałam się wcześniej pisać bo to moja trzecia ciąża a drugą poroniłam w marcu. Właściwie dalej bardzo sieę boję, że może się nie udać. Byłam już zresztą w szpitalu na usg bo miałam plamienia. Wszystko narazie wygląda dobrze, ale poprzednim razem też było do czasu.. Denerwuję się bo w Irlandii nie przywiązują wagi do tak wczesnej ciąży. Nie dostałam teraz żadnego progesteronu itp. Może psychicznie bym lepiej to znosiła.
Mam jednak nadzieję, że zabawię tu do kwietnia

Hej :) u mnie noc w miarę przespana na szczęście. Nikt mnie tym razem nie gonił w śnie więc w miarę jestem wypoczęta :)

Ja informuje wszystkich o ciąży po prenatalnych badaniach. Nie wcześniej. A jak już jestem po mówię "jestem w ciąży" ;)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez planuję po prenatalnych. Może rodzicom powiemy wcześniej, ale reszta jak będę miała pewność, ze wszystko jest Ok.

Coś jest z tymi owocami, wczoraj jak rozstałam się z kolacją z łazience to mój pusty żołądek przyjął winogrona bez problemu

@kredka82 tak jak pisze @Dagi89 scan w szpitalu bedziesz miala cos okolo 11/12 tydzien
Wrzucam screen shot z mojej apki . Te cyfry u dolu to tygodnie, a oznaczone na zielono to scany.
1503387048-aaaaaa.png

Tez ja mam[emoji16] tylko chodzilo mi o to czy jak pojde do niej w poniedzialek dopiero to bedzir 8t 3d to czy to nie pozno?

Mnie też pokluwa przy gwałtownych ruchach. Trzymajcie kciuki dziś mam wizytę serduszkowa. Mam nadzieję że mój mężczyzna zdąży żeby iść ze mną .
Też mam taką ochotę żeby wszystko zjeść a za chwilę mnie odrzuca bleeee
Jedynie co owoce mi dobrze wchodza
Dla mnie serduszkowa to bylo najpiekniejsze ale i bardzo dlugo oczekiwane uczucie w zyciu!

@Sigyn witaj i nie zamartwiaj sie . Najwazniejsze to pozytywne nastawienie [emoji4]

@kwiatuszekq20 mam podobnie z jedzeniem i tez mi owoce podchodza niesamowice jak na razie [emoji3] . Trzymam kciuki i daj znac po wizycie.

Szczegolnie arbuzy[emoji16] ostatnio moj pokroil pol arbusa i przyniosl mi i poszedl sie kapac jak wrocil byl w szoku bo ja ta cala miske zezarlam[emoji23]a on myslal ze to dla nas hahaha (dobrze ze bylo to drugie pol to zjadl troche)

reklama
Hej. U mnie nic była dzisiaj tragiczna, córcia budziła się kilka razy i płakała. No ale byle do 15, mąż wróci z pracy to zajmie się nią troche, a ja będę mogła odpocząć. Ja chciałam poinformować rodzinę o ciąży po 12 tyg, no ale dumny tatuś już się pochwalił kilku osobom, wiec pewnie rozejdzie się z prędkością błyskawicy [emoji16]

Sent from my SM-J510FN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry