reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej dziewczyny, witam też wszystkie nowe mamusie, geriatryczne również
Ja nadal mam niewielkie objawy i to w zasadzie mam je bo się doszukuje ;) w zeszłym tygodniu moja beta wynosiła 802 w 5 tygodniu, dzisiaj zrobiłam kolejną i czekam w stresie na wyniki. Usg mam dopiero w przeszły piątek...
Kurde tak ostatnio schizuje, boję się jak to będzie.. wczoraj synek tak mi dał popalić, strasznie się buntuje (2 lata i 4msc) wszystko wymusza i co chwila wybucha płaczem... Martwię się jak to będzie i czy dam radę.. dzisiaj jest już dużo lepiej i mam nadzieję, że czarne myśli nie powrócą..

reklama
Ewarut
Wspołczuje :( trzymaj sie.

Ja sama boje sie myslec jak sie skonczy u mnie lekarz mowil ze lepiej poczekac 3 m.
Tez mam mdlosci ale jakos nie wymiotuje i dlatego sie boje :(

Mogę przycupnąć i poczytac zeby wrazie potwierdzenia wiedziec co sie dzieje u Was? Nie wiem czy to na pewno ciąża czy moje hormony swiruja po zabiegu lyzeczkowania który byl w czerwcu.
Ostatnia @ 23.07 i wychodzi termin 30.04. To by byla 3ciaza ale dziecko mam jedno. Synek ma 21msc i jest wczesniakiem

Ostatnia edycja:
Ewarut - strasznie Ci współczuję[emoji17]
I to mnie najbardziej denerwuje i boli że w patologia rodzą się dzieci których nikt nie chce i których nie ma kto kochać a jak kobieta pragnie dziecka i może ofiarować mu miłość to takie tragedie się dzieja. To niesprawiedliwe[emoji17]

Do dziewczyn które widziały serduszko - wspaniałe uczucie[emoji7] niby jesteśmy spokojniejsze a mimo to po chwili znów się martwimy[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewarut - strasznie Ci współczuję[emoji17]
I to mnie najbardziej denerwuje i boli że w patologia rodzą się dzieci których nikt nie chce i których nie ma kto kochać a jak kobieta pragnie dziecka i może ofiarować mu miłość to takie tragedie się dzieja. To niesprawiedliwe[emoji17]

Do dziewczyn które widziały serduszko - wspaniałe uczucie[emoji7] niby jesteśmy spokojniejsze a mimo to po chwili znów się martwimy[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
W takich momentach chyba fajnie by bylo miec meza ginekologa bo usg by robil codziennie[emoji16] no ale musimy byc cierpliwe.. ja tez sie martwie i odliczsm dni do nastepnej wizyty a to jeszcze 11 dni.....

Do góry