reklama
endles1
Zaciekawiona BB
strasznie mi przykro ;(Serduszko przestało bić
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Fanka BB :)
Ja miałam w 4 tc 280,myślę, że duża beta i jak najbardziej okWitajcie
Zrobiłam dziś betę i 4 tc5dzień wynik 1488. Myślicie dobrze czy mało?
Niestety czuje się fatalnie albo zgaga albo mdłości w zasadzie to ciągle mdłości. Wydaje mi się że zjadłabym wszystko a potem nagle nic bo mdli. Nigdy tak się jeszcze nie czułam.
Ale widzę że u was podobnie.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
SOMEONE
alunia87
Witaj,a tak się zastanawiałam gdzie się podziewasz[emoji2]
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
asieńkakk
Ewa, strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie [emoji22]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Filemona
Początkująca w BB
Ja mam noc przespana ale wciąż mi mało[emoji21] teraz siedzę i piję kawkę i jedyna myśl jaka mi się kręci po głowie to : dziewczyno wracaj do łóżka[emoji21]. Ale jak? Mam jeszcze cały dzień przed sobą[emoji5] ciekawe kiedy to spiochulstwo minie
Dzień dobry wszystkim [emoji3]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry wszystkim [emoji3]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
IsabellaSimon
Dzien dobry
Back in Uk
tez mam noc nie przespana...po locie z przygodami i odwiezieniu synka mojej ciotki do lozka trafilam o 1:30 am a o 5:20 syn z placzem sie obudzil....plakal i plakal...nosek i zatoki zawalone i uszko boli On usnal ja niestety nie i na 9am do pracy. Jestem nieprzytomna bo mnie tez dopadlo to zmeczenie i spanie na stojaco...
tez jakos chorawo sie czuje -nos zapchany i bol glowy...
A dziewczyny ja jak chce sie gwaltownie przekrecic w lozku lub siegnac do lampki to tak mnie brzuch potrafi zakluc....ktoras tez tak ma? Mysle ze to blizna po cesarce nie wyrabia z rociaganiem...
Piersi/sutki nadal wrazliwe...
A no i zadna wizyta nie przyszla jeszcze z polozna
Dzis GP bedzie dzwonic do mnie o moje cisnienie a ja musze o ta krew w moczu zapytac...
Cos mnie brzuszek od rana pobolewa :/
Back in Uk
tez mam noc nie przespana...po locie z przygodami i odwiezieniu synka mojej ciotki do lozka trafilam o 1:30 am a o 5:20 syn z placzem sie obudzil....plakal i plakal...nosek i zatoki zawalone i uszko boli On usnal ja niestety nie i na 9am do pracy. Jestem nieprzytomna bo mnie tez dopadlo to zmeczenie i spanie na stojaco...
tez jakos chorawo sie czuje -nos zapchany i bol glowy...
A dziewczyny ja jak chce sie gwaltownie przekrecic w lozku lub siegnac do lampki to tak mnie brzuch potrafi zakluc....ktoras tez tak ma? Mysle ze to blizna po cesarce nie wyrabia z rociaganiem...
Piersi/sutki nadal wrazliwe...
A no i zadna wizyta nie przyszla jeszcze z polozna
Dzis GP bedzie dzwonic do mnie o moje cisnienie a ja musze o ta krew w moczu zapytac...
Cos mnie brzuszek od rana pobolewa :/
Ostatnia edycja: