reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny wizytę z położna mam 5 września ale już się przygotowuje do wizyty, powiedzcie o co pytać? To moje pierwsze spotkanie, teraz głową pusta ale wiem ze jak wyjdę to milion pytań będę miała :D

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
To powodzenia. Moje polozne w pierwszej ciazy byly beznadziejne co wixyta to inna i ledwo po angielsku mowily ale moja kumpela ma wrecz odwrktne doswiadzczenie -jexna super nabka wiec zycze Ci zeby tak bylo.
Ja w pierwszej ciazy nie wiedzialam wogole jak to bedzie wygladac...wiec glownie polegalam na prywatnych wizytch u ginia i nawet zelazo na anemie dostala od ginia z Pl....
Teraz jeztem w rejonie tam gdzie moja kumpela wiec locze na ciut lepsza opieke ale i tak sie bez paru prywatnych wizyt nie obejdzie;)

Witam nowe Mamusie:)

Czy Arvena32 i Zaneta000 ....juz nie pisza? To takie cholernie niesprawiedliwe....:(

Tez jakby nie czuje sie w tej ciazy i tez staram sie nie nakrecac po tym co dziewczyny pisaly....
Bo ani jeszcze usg nie bylo ani testu z krwi....a z drugiej strony brzuszek odstaje i leci 6tydzien :)
Ja nadal z jedzeniem na bakier ale nie przez mdlosci tylko wogole jesc mi sie nie chce a juz napewno nie slodkie i wlasnie po tym babcia mojego faceta sie skapnela;)
Jedyne co to piersi sa inne ;) ale juz nie rosna tak blyskawicznie... czasem czuje ze tam sie "cos "w brzuchu dzieje i zmeczenie ...padam z nog wieczorem...

Milego dnia Mamuski.
Jutro powrot do Uk :) z dwojka malych chlopcow bo wraca ze mna tez syn mojek ciotki ...oj nie wiem co to bedzie!
No i po powrocie zaczne bookowac gin prywatnie....:)

Ja też mam 36 lat choć wcale tego nie czuje[emoji14] Dzisiaj mija równo 6t0d w piatek beta wynosila 31902[emoji5] W środę kolejne usg mam nadzieję że usłyszę bijące serduszko i że nie będzie żadnego krwiaka!

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) IsabellaSimon dzięki, mam nadzieje ze trafię na super położna :) chociaż patrząc na moja przychodnie zaczynam w to wątpić :D [emoji23]

Mnie od wczoraj strasznie bolą sutki, zachodzą w nich zmiany chyba i dają o sobie znać :)

Dziewczyny musimy myśleć pozytywnie, że wszystko będzie dobrze [emoji173][emoji7][emoji110]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Też się boje co to będzie dalej z kręgosłupem..zaczynam rehabilitację za miesiąc i liczę na to że jakoś mnie to postawi na nogi! Podpytam ginka co mógłby mi jeszcze polecić. A Ty ze swoim kręgosłupem coś robisz? Leczysz jakoś, ćwiczysz?

Napisane na Redmi 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Przed ciaza chodzilam na bokwe a teraz nic nie robie bo mialam bole i lekarz kazal odpoczywac bez przemeczania sie. Pracuje w domu ale robie tylko to co musze

Hej :)
Mnie też męczą mdłości. Wizyta 29 sierpnia, ale z tego co widzę chyba tylko mi się nie spieszy ;)
Trzymam kciuki za wszytskie, a nerwy to już chyba będą nam towarzyszyć do końca niestety :/
Ja mam 32 lata, ale dzieci też już sporo ;)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe ciężarówki [emoji16]
Ja wczoraj przesadziłam z robota , pół nocy nie spałam tak mnie plecy bolały . Rano jak się podcieralam to była krew taka jasno różowa . Na szczęście teraz się nic nie dzieje.
Jutro lecę do Polski , więc będę czuć się bezpieczniej i pójdę do gina .

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry