Dziewczyny wizytę z położna mam 5 września ale już się przygotowuje do wizyty, powiedzcie o co pytać? To moje pierwsze spotkanie, teraz głową pusta ale wiem ze jak wyjdę to milion pytań będę miała
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
To powodzenia. Moje polozne w pierwszej ciazy byly beznadziejne co wixyta to inna i ledwo po angielsku mowily ale moja kumpela ma wrecz odwrktne doswiadzczenie -jexna super nabka wiec zycze Ci zeby tak bylo.
Ja w pierwszej ciazy nie wiedzialam wogole jak to bedzie wygladac...wiec glownie polegalam na prywatnych wizytch u ginia i nawet zelazo na anemie dostala od ginia z Pl....
Teraz jeztem w rejonie tam gdzie moja kumpela wiec locze na ciut lepsza opieke ale i tak sie bez paru prywatnych wizyt nie obejdzie
Witam nowe Mamusie
Czy Arvena32 i Zaneta000 ....juz nie pisza? To takie cholernie niesprawiedliwe....
Tez jakby nie czuje sie w tej ciazy i tez staram sie nie nakrecac po tym co dziewczyny pisaly....
Bo ani jeszcze usg nie bylo ani testu z krwi....a z drugiej strony brzuszek odstaje i leci 6tydzien
Ja nadal z jedzeniem na bakier ale nie przez mdlosci tylko wogole jesc mi sie nie chce a juz napewno nie slodkie i wlasnie po tym babcia mojego faceta sie skapnela
Jedyne co to piersi sa inne
ale juz nie rosna tak blyskawicznie... czasem czuje ze tam sie "cos "w brzuchu dzieje i zmeczenie ...padam z nog wieczorem...
Milego dnia Mamuski.
Jutro powrot do Uk
z dwojka malych chlopcow bo wraca ze mna tez syn mojek ciotki ...oj nie wiem co to bedzie!
No i po powrocie zaczne bookowac gin prywatnie....