reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Powiem Wam, że ja to chyba zaczynam mieć jakieś zaburzenia psychiczne...Ciąża planowana, radość z 2 kresek, a teraz mam schizy 2 razy dziennie...tzn od rana super ale strasznie martwię się, czy wszystko będzie Ok z maluszkiem, a po południu jestem przerażona, że w ogóle jestem w ciąży! Nie miałam takich jazd jak byłam w ciąży z moim synkiem. Pogarsza mi się z wiekiem, czy jak???az mam wyrzuty sumienia. Dzisiaj już weszłam w fazę popołudniową - co to będzie? Jak zaareaguje nasz 6 latek? Może jesteśmy za starzy? całe życie poukładane i znowu będzie chaos?OMG co się ze mną dzieje???!!!

Mam mega mdłości jak w pierwszej ciąży. Pierwsze bliskie spotkania z muszlą już za mną...

reklama
Witam nowe ciężarówki [emoji16]
Ja wczoraj przesadziłam z robota , pół nocy nie spałam tak mnie plecy bolały . Rano jak się podcieralam to była krew taka jasno różowa . Na szczęście teraz się nic nie dzieje.
Jutro lecę do Polski , więc będę czuć się bezpieczniej i pójdę do gina .

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Nie boisz sie latac? My mamy chrzciny w pl w pazdzierniku i m jest chrzestnym i leci sam bo ja nie chce ryzykowac

Dziewczyny znacie jakieś sposoby żeby wypić chociaż szklankę soku z buraków :D mnie aż cofa a wiem ze się przyda żelazo :)

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest z tymi rybami wędzonymi w ciąży? Siostra przywiozła pyszności z nad Bałtyku, najadłam się do syta a w głowie żarówka że chyba nie do końca można, w internecie różne informacje i już zgupiałam

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny znacie jakieś sposoby żeby wypić chociaż szklankę soku z buraków :D mnie aż cofa a wiem ze się przyda żelazo :)

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym się nie zmuszała na siłę . Może barszczyk lepiej ?

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny.

Oficjalnie jeszcze nie dołączam, bo stoję okrakiem między kwietniem a majem i nie umiem się zdecydować :-D ale rozbawił mnie bardzo ten Klub Geriatrycznych Mamusiek :laugh2: Ja mam 39 :laugh2: I dzisiaj rano zobaczyłam dwie kreski.

Powiem Wam, że 7 lat temu na BB byłam jedną z najstarszych mam a teraz aż mi się micha cieszy jak Was czytam. Same młódki:laugh2:

Do góry