reklama
wanda123
Fanka BB :)
Ja w 9 tyg jechałam 17 godzin autokarem! Mdłości cała drogę, ale dałam rade! A ż samolotem to o co... O ciśnienie?Hej, ja przetrzepałam wiele wątków na ten temat, bo sama mam w planach 3 podróże UK-Polska jak bede miedzy 8 a 12 tygodniem i wydaje mi się, ze jak nic się nie dzieje niepokojącego to można lecieć, chociaż niektórzy lekarze odradzają latanie w pierwszym trymestrze.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dominika81
Arvena - przykro mi może jednak jeszcze będzie dobrze...
Ja dużo latałam w 1 i 2 ciąży, nikt mnie nigdy nie pytał w którym jestem tyg, aż do końca ciąży.
Ja dużo latałam w 1 i 2 ciąży, nikt mnie nigdy nie pytał w którym jestem tyg, aż do końca ciąży.
Dagi89
Rybcia 3mamy mocno kciuki za Was! :* dopóki nie ma krwawienia nadzieja jest i trzeba w nią wierzyć :* [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia. Idę na usg za tydzień po raz trzeci ale już z nikłą nadzieją.
Dziwnie się czuje, z jednej strony mam dolegliwości ciążowe a z drugiej... podobno nie ma tam nic
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Dagi89
Dzień dobry Mamuśki :* ja czuję się różnie jak na razie, rano na pewno głodna
Wizytę mam 26.08 na 15.30 do tej godziny to wszystkie włosy wyrwe sobie
Aplikacja oszalała u mnie, nic mi nie pokazała ze są nowe posty a teraz wchodzę i 5 stron do nadrobienia tez tak macie?
Wizytę mam 26.08 na 15.30 do tej godziny to wszystkie włosy wyrwe sobie
Aplikacja oszalała u mnie, nic mi nie pokazała ze są nowe posty a teraz wchodzę i 5 stron do nadrobienia tez tak macie?
reklama
StKarolina
Witam wszystkie kwietniowe mamy.
Czytam was już kilka dni i postanowiłam dołączyć - jeżeli można.
Z mężem staraliśmy się o dziecko rok czasu. Zawsze myślałam, że jestem osobą zdrową ale z momentem starań dowiedziałam się o chorobach utrudniających zajście ( wysoka niedoczynność tarczycy, choroba Hashimoto, hiperprolaktynemia ) to już był moment załamania. Ciągłe skoki tsh. Poddałam się.... Aż tu nagle, niespodziewanie 07.08. DWIE KRESECZKI. Dwa dni później zaraz byłam na prywatnej wizycie.. Nie wiedziałam czy się cieszyć, płakać ( mówiono mi o częstych poronieniach w tych chorobach ) na usg - pęcherzyk . Nadal jestem pełna obaw.
30.08. - kolejna wizyta.
Termin wg OM mam na 08.04.2018. PIERSZA
Co do objawów mam ogromny ból piersi ...
Kawę pije rano słabą rozpuszczalną.
Czytam was już kilka dni i postanowiłam dołączyć - jeżeli można.
Z mężem staraliśmy się o dziecko rok czasu. Zawsze myślałam, że jestem osobą zdrową ale z momentem starań dowiedziałam się o chorobach utrudniających zajście ( wysoka niedoczynność tarczycy, choroba Hashimoto, hiperprolaktynemia ) to już był moment załamania. Ciągłe skoki tsh. Poddałam się.... Aż tu nagle, niespodziewanie 07.08. DWIE KRESECZKI. Dwa dni później zaraz byłam na prywatnej wizycie.. Nie wiedziałam czy się cieszyć, płakać ( mówiono mi o częstych poronieniach w tych chorobach ) na usg - pęcherzyk . Nadal jestem pełna obaw.
30.08. - kolejna wizyta.
Termin wg OM mam na 08.04.2018. PIERSZA
Co do objawów mam ogromny ból piersi ...
Kawę pije rano słabą rozpuszczalną.