StKarolina
Fanka BB :)
coś nacisnęłam i nie dokończyłam..
Dodam, że to moja pierwsza ciąża.
Dodam, że to moja pierwsza ciąża.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy rodzinny za 250zl mscA ile placilas? Bo zastanawiam się nad takim pakietem
Nie poddawaj się! Życzę Ci żeby wyszło tak jak u mnie8 tydzień
My mamy jeszcze opcje ze zwracaja wydatki na lekarza ktorego nie maja u siebie,a ktorego ja wybieramJa mam pakiet pzu, ale z pracy wiec niecale 100 za cala rodzine. I wybór prywatnych przychodni jest duży, mam jedna blisko domu, do lux medu musiałabym jezdzic do warszawy.
Kurcze to musze się dowiedzieć bo cały czas chodzę do lekarzy prywatnie, bo wkurza mnie państwowa służba zdrowia i po przeliczeniu bardziej mi się opłaca wykupić pakiet nawet dzieckiem do pediatry chodze prywatnie, bo u nas w ośrodku do pediatry chodzą staruszki żeby leki wypisać i raz dziecko raz osoba z kolejki byłam chyba 15sta w kolejce.!!!!My mamy rodzinny za 250zl msc
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Wszystko mam oprócz dentysty[emoji23], nawet opcje zwrotu kasy jeśli wybiorę innego lekarza niż oni mająKurcze to musze się dowiedzieć bo cały czas chodzę do lekarzy prywatnie, bo wkurza mnie państwowa służba zdrowia i po przeliczeniu bardziej mi się opłaca wykupić pakiet nawet dzieckiem do pediatry chodze prywatnie, bo u nas w ośrodku do pediatry chodzą staruszki żeby leki wypisać i raz dziecko raz osoba z kolejki byłam chyba 15sta w kolejce.!!!!
A powiedz mi jeszcze w ciąży masz usg i wszystkie wizyty juz w tym pakiecie?
Ja mam pakiet pzu, ale z pracy wiec niecale 100 za cala rodzine. I wybór prywatnych przychodni jest duży, mam jedna blisko domu, do lux medu musiałabym jezdzic do warszawy.