reklama
Roni21
Spider's Web
Normalne tam teraz wszystko pracujedziewczyny czy Wy też odczuwacie lekki ból w dole podbrzusza z lewej bądź prawej strony ? czy to normalne ?
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Dagi89
Fanka BB :)
Ufff to dobrze bo też się zastanawiałam czy wszystko ok, siostra mówi ze dopóki nie ma plamienia i żywej krwi mam się nie martwić ale jak tu się nie denerwować...Normalne tam teraz wszystko pracuje
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Roni21
Spider's Web
Dokładnie tak. Chociaż krew też nie zawsze jest oznaką że coś złego (chociaż zawsze trzeba sprawdzić) ja zawsze miałam plamienie w dniu terminu trzeciej miesiączki od poczęcia. Co ciążę to samo. Zawsze lekarz i strach.Ufff to dobrze bo też się zastanawiałam czy wszystko ok, siostra mówi ze dopóki nie ma plamienia i żywej krwi mam się nie martwić ale jak tu się nie denerwować...
Niepokój to też niestety normalna sprawa. Każda boi się co będzie dalej. Nowa sytuacja, hormony... Trzeba przetrwać
IsabellaSimon
Ja tak . Tez nad tym myslalamdziewczyny czy Wy też odczuwacie lekki ból w dole podbrzusza z lewej bądź prawej strony ? czy to normalne ?
IsabellaSimon
Ja sie tez poce w nocy ...ale przed ciaz tez tak bylo ....Nie wydaje mi się . Od początku się tak poce jak głupia , usnąć nie mogę bo mi gorąco , budzę się cała spocona parę razy w nocy
Mnie mniej już hol brzuch , ale na początku ciaglo to raz z jednej to z drugiej strony ...
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
PaniPe
Hej dziewczyny nieśmiało dołączam i ja. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że w kwietniu i u mnie pojawi się Maluszek. Z moich obliczeń wynika, że jestem w 6 tyg. Wizytę u lekarza mam 21.08. Jestem już mamą 10 miesięcznej córci, tak więc różnica wieku pomiędzy dzieciakami będzie wynosiła ok 18msc. Pozdrawiam [emoji6]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie że będzie widać.... Tak musi być ... Inaczej nawet nie ma co myśleć.... Ja jutro wizyta to I u mnie już powinno być wszystko jasne. I te wyniki w końcu lekarz zinterpretujeUdało mi się umówić do innego lekarza (mój dziś jednak nie przyjmuje). O 19.40. Oby było już widać więcej niż pusty pęcherzyk. Denerwuje się ale przez tydzień może już się coś zmieniło.
reklama
Dagi89
Na którą masz wizytę?Pewnie że będzie widać.... Tak musi być ... Inaczej nawet nie ma co myśleć.... Ja jutro wizyta to I u mnie już powinno być wszystko jasne. I te wyniki w końcu lekarz zinterpretuje