reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Cześć
Hej dziewczyny. U mnie brak jakichkolwiek objawów, czasem piers zaboli, ale pozatym absolutnie nic . martwie sie trochę, miałam iść na wizyte 26.08 to by byl 7+0 , teraz jestem w 5+4, i mysle czy nie jechac w czwartek . juz sama nie wiem [emoji19]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :) ja dzisiaj zaczynam 6tydzień i też nie mam żadnych objawów... Może trochę gorzej śpię i czasami żołądek mnie boli ale to wszystko. Piersi kompletnie nic, żadnej wrażliwości na zapachy, zachcianek i też się martwię trochę.. wizytę mam 1.09 i chyba oszaleje do tego czasu.. w poniedziałek robiłam bete (4t + 5dni) i miałam 802 więc chyba ok. Podobno czasami zdarzają się takie ciąże, albo wszystko dopadnie nas później.

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) ja dzisiaj zaszalalam i wstała o 8 :D [emoji23] tylko jest jeden mały problem otwieram oczy i od razu jestem głodna hahahaha :D [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

u mnie dzisiaj 4 tc 6 d ;)

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny :) ja dzisiaj zaszalalam i wstała o 8 :D [emoji23] tylko jest jeden mały problem otwieram oczy i od razu jestem głodna hahahaha :D [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

ja dzisiaj obudziłam się o 6, nie mogłam dalej spać i też głodna byłam ;)

Dzień dobry :)
ehh 8... hehe u mnie córka wstaje nakpóźniej o 7. Ale jakoś wyjątkowo nie jestem głodna. Piję kawę bo zasypiam na siedząco a ładna pogoda więc trzeba się ruszyć z dzieckiem na spacer.

Dzień dobry :)
ehh 8... hehe u mnie córka wstaje nakpóźniej o 7. Ale jakoś wyjątkowo nie jestem głodna. Piję kawę bo zasypiam na siedząco a ładna pogoda więc trzeba się ruszyć z dzieckiem na spacer.
Pijesz normalna jeszcze czy bezkofeinowa? :)

Ja wczoraj sobie juz kupiłam bez i w pracy się zastanawiam czemu mi się chce tak spać dalej :D przecież piłam kawę :D [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ja wczoraj sobie juz kupiłam bez i w pracy się zastanawiam czemu mi się chce tak spać dalej :D przecież piłam kawę :D [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Normalną tylko że u mnie ta normalna to i tak nienormalna ;) mam pół kubka rozpuszczalnej i pół mleka :) Kupiłam sobie saszetkę kawy dla kobiet w ciąży ale sam zapach mnie odrzucił.

Ja gdzies wyczytalam ze w ciazy mozna do 200mg cofeiny-3male filizanki kawy rozpuszczalnej ;)

Normalną tylko że u mnie ta normalna to i tak nienormalna ;) mam pół kubka rozpuszczalnej i pół mleka :) Kupiłam sobie saszetkę kawy dla kobiet w ciąży ale sam zapach mnie odrzucił.
Tez pije normalna bardzo mleczna ale ja zawsze tak pilam;)
A o tej kawej dla ciezarowek nawet nie wiedzialam ale wyobrazam sobie co to za paskudztwo....

reklama
Do góry