reklama
Roni21
Spider's Web
Ja mam abo Signal Iduna. Mogę na kartę iść do prawie wszystkich prywatnych placówek. Lux Med, Swissmed itd tam gdzie mi wygodnie i gdzie jest miejsce, albo wybrany lekarza.Hejka dziewczyny. Witam nowe kwietniowki i każdej bardzo gratuluję ja dzisiaj bylam na badaniach bo jutro mam wizytę i usg to będzie 7t2dni juz nie mogę się doczekać.
Czy ktaras z was ma prywatny pakiet w luxmedzie? Polecacie?
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny[emoji5] starałam się wszystko przeczytać ale już nie pamiętam co komu miałam napisać[emoji6] Witam nowe mamusie[emoji1]
Współczuję boli - to musi być straszne i jeszcze świadomość że jak się sobie pomoże to można zaszkodzić maluszkowi[emoji53] w ogóle się na sprawach łzs nie znam ani wcześniej o tym nie słyszałam więc nie napisze że wyobrażam sobie co to za ból[emoji53]
Co do kawy to ja pije jedna dZiennie ale słaba i lekarz pozwolił[emoji5]
Arvena czekam na wieści z wizyty[emoji1]
Ja dalej spać nie mogę i mnie mdli od wszystkiego i po wszystkim ale poza tym ok. W piątek planuje badanie krwi (wszystko co przepisał mi lekarz) głównie boję się tarczycy[emoji32] miłego popołudnia[emoji2]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję boli - to musi być straszne i jeszcze świadomość że jak się sobie pomoże to można zaszkodzić maluszkowi[emoji53] w ogóle się na sprawach łzs nie znam ani wcześniej o tym nie słyszałam więc nie napisze że wyobrażam sobie co to za ból[emoji53]
Co do kawy to ja pije jedna dZiennie ale słaba i lekarz pozwolił[emoji5]
Arvena czekam na wieści z wizyty[emoji1]
Ja dalej spać nie mogę i mnie mdli od wszystkiego i po wszystkim ale poza tym ok. W piątek planuje badanie krwi (wszystko co przepisał mi lekarz) głównie boję się tarczycy[emoji32] miłego popołudnia[emoji2]
majorka1988
Fanka BB :)
Mam i polecamHejka dziewczyny. Witam nowe kwietniowki i każdej bardzo gratuluję ja dzisiaj bylam na badaniach bo jutro mam wizytę i usg to będzie 7t2dni juz nie mogę się doczekać.
Czy ktaras z was ma prywatny pakiet w luxmedzie? Polecacie?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
majorka1988
Ale dziś dzień...najpierw tak mnie mdlilo ze ledwo wstalam, a teraz silam na czerwono (chwila grozy) , ale przypomnialam sobie że drugi dzień jem namiętnie buraczki[emoji23]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Witaj[emoji5] tym razem musi się udać i urodzisz ślicznego różowego bobaska[emoji5]Hej, jestem Julia 5t1d Witam wszystkie kwietniowki i mam nadzieje, ze przyjmecie mnie do swojego grona To moja trzecia ciąża, swie niestety poronilam
[emoji2] no nieźle -mi na myśl o burakach robi się niedobrze[emoji32] hmm... ale chłodnik litewski to bym sobie zjadła[emoji23]Ale dziś dzień...najpierw tak mnie mdlilo ze ledwo wstalam, a teraz silam na czerwono (chwila grozy) , ale przypomnialam sobie że drugi dzień jem namiętnie buraczki[emoji23]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
nukame
U mnie dziś od rana mdłości, ale przypadkowo znalazłam cos co mi ulżyło. Kolega z pracy przyniósł winogrona Cotton candy, taka śmieszna odmiana o smaku cukierków, w UK do dostania w Aldim podobno. Mdłości przeszły jak ręka odjął. Muszę sprawdzić czy "zwykle" tak samo działają..
reklama
Witam i gratuluję wszystkim przyszłym mamom, niech maluszki pięknie rosną w waszych i moim brzuszku[emoji4].
Mieszkam w UK i widze spora gromadka nas tu [emoji5].Jestem w pierwszej ciąży 6t5d, pierwsze USG zrobilam w 6t2d i uslyszelismy serduszko[emoji178][emoji4], za tydzień mam umowiona wizyte u położnej, to bedzie 7t5d. Jestem w szoku, ze tak szybko chcieli mnie widziec, bylam przekonana ze w UK poczekam jeszcze z 2-3tyg mam nadzieje ze zrobia mi USG bylabym spokojniejsza czy wszystko jest dobrze, bo na poprzednim USG lekarz powiedział ze cialko żółte powinno byc troche większe, ale mamy sie tym nie martwic, bo to wczesna ciaza i ze moze wszystko sie zmienic, byle na dobre[emoji4][emoji110]
Mieszkam w UK i widze spora gromadka nas tu [emoji5].Jestem w pierwszej ciąży 6t5d, pierwsze USG zrobilam w 6t2d i uslyszelismy serduszko[emoji178][emoji4], za tydzień mam umowiona wizyte u położnej, to bedzie 7t5d. Jestem w szoku, ze tak szybko chcieli mnie widziec, bylam przekonana ze w UK poczekam jeszcze z 2-3tyg mam nadzieje ze zrobia mi USG bylabym spokojniejsza czy wszystko jest dobrze, bo na poprzednim USG lekarz powiedział ze cialko żółte powinno byc troche większe, ale mamy sie tym nie martwic, bo to wczesna ciaza i ze moze wszystko sie zmienic, byle na dobre[emoji4][emoji110]