reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ja staram się pić inke, w smaku jest ok, ale zazwyczaj wypijam też 1 normalną kawę tyle że z łyżeczki i pół filiżanki żeby chociaż smak był ;) W pierwszej ciąży pytałam gina (bo nie wyobrażałam sobie życia bez kawy, a i tak po kilku dniach sam zapach wywoływał u mnie mdłości) i przedział że spokojnie można pić tylko nie taką żeby łyżka stała ;)

Dobry . Ja kawa z rana pół na pół od zawsze [emoji16]
Wstałam przed 5 i do 7 już spać nie mogłam .
Czemu ja się tak poce w nocy? Cholerka

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ja staram się pić inke, w smaku jest ok, ale zazwyczaj wypijam też 1 normalną kawę tyle że z łyżeczki i pół filiżanki żeby chociaż smak był ;) W pierwszej ciąży pytałam gina (bo nie wyobrażałam sobie życia bez kawy, a i tak po kilku dniach sam zapach wywoływał u mnie mdłości) i przedział że spokojnie można pić tylko nie taką żeby łyżka stała ;)
Ja piłam 3 kawy latte z ekspresu. Ostatnie dni tylko jedna że względu na częste skoki ciśnienia.. A po wczorajszej wizycie już wiem że mi nie wolno. Zawsze wydawało mi się że moja kawa jest słaba. To 120ml kawy i 2 tyle ubitego mleka. Niestety... ekspres odpoczywa a pije Inke.

Ciśnienie super a samopoczucie fatalne.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez sie witam dziewczyny, juz po pierwszej i ostatniej kawie. W końcu udało mi się zarejestrować do GP, pierwsza wizyta dopiero 1. września, bo przez najbliższe dni przyjmują tylko nagle wypadki... Będę juz w 8 tygodniu do tego czasu. Całe szczęście w przyszłym tygodniu jestem w Polsce i zapisałam sie na wizytę 24. sierpnia:D

A nie jesz dużo pikantnych bądź słonych produktów?
Nie wydaje mi się . Od początku się tak poce jak głupia , usnąć nie mogę bo mi gorąco , budzę się cała spocona parę razy w nocy

Mnie mniej już hol brzuch , ale na początku ciaglo to raz z jednej to z drugiej strony ...

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny czy Wy też odczuwacie lekki ból w dole podbrzusza z lewej bądź prawej strony ? czy to normalne ?

Tak, ja czuję czasami całe podbrzusze, a czasami z lewej lub prawej strony. Początkowo czułam tylko z prawej bo z tego jajnika chyba była owu, a teraz czuję też z lewej czasami.. pamiętam że w pierwszej ciąży też bolał mnie brzuch więc chyba to normalne

Do góry