IsabellaSimon
Fanka BB :)
A ja juz w pracy i tozwazam kaweTeż się witam. Bez życia póki co ale kawa czeka
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja juz w pracy i tozwazam kaweTeż się witam. Bez życia póki co ale kawa czeka
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Nio bo tam wiecej mleka niz kawyTo ta moja mieszanka spokojnie się mieści
Ja piłam 3 kawy latte z ekspresu. Ostatnie dni tylko jedna że względu na częste skoki ciśnienia.. A po wczorajszej wizycie już wiem że mi nie wolno. Zawsze wydawało mi się że moja kawa jest słaba. To 120ml kawy i 2 tyle ubitego mleka. Niestety... ekspres odpoczywa a pije Inke.Ja staram się pić inke, w smaku jest ok, ale zazwyczaj wypijam też 1 normalną kawę tyle że z łyżeczki i pół filiżanki żeby chociaż smak był W pierwszej ciąży pytałam gina (bo nie wyobrażałam sobie życia bez kawy, a i tak po kilku dniach sam zapach wywoływał u mnie mdłości) i przedział że spokojnie można pić tylko nie taką żeby łyżka stała
A nie jesz dużo pikantnych bądź słonych produktów?Dobry . Ja kawa z rana pół na pół od zawsze [emoji16]
Wstałam przed 5 i do 7 już spać nie mogłam .
Czemu ja się tak poce w nocy? Cholerka
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wydaje mi się . Od początku się tak poce jak głupia , usnąć nie mogę bo mi gorąco , budzę się cała spocona parę razy w nocyA nie jesz dużo pikantnych bądź słonych produktów?
dziewczyny czy Wy też odczuwacie lekki ból w dole podbrzusza z lewej bądź prawej strony ? czy to normalne ?