-Kochanie co dziś na obiad?A zmieniając temat - co macie dziś na obiad? Szukam natchnienia
-NIC
-Jak to NIC? przecież wczoraj też było NIC!
-bo ugotowalam na dwa dni
A tak na serio to w takie dni jak dziś zawsze podczepiAmy się pod rodziców
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
-Kochanie co dziś na obiad?A zmieniając temat - co macie dziś na obiad? Szukam natchnienia
To wspolczuje....Jedno i drugie i to czekanie na wizytę, jestem w Norwegii, a tu chyba jeszcze bardziej lajtowe podejście niż w UK[emoji52]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez w tej ciąży nie będę żałował na prywatne wizyty, trudno nie pojedziemy na wakacje ale ja będę spokojniejszaTo wspolczuje....
w pierwszej ciazy latalam prywatnie z ciekawosci a teraz sie chyba przelece bo cos mi sie zdaje ze jest nie tak...nawet sie zastanawiam czy dzis lub jutro gdzies nie podskoczyc ale to dopiero 4t5d lub 6d
Dzieki nawet nie wiem co to ale sprawdzeDzień dobry
I znowu zaczynam się martwić :/ u Was w 4 tygodniy widać pęcherzyk a u mnie w 7 też tylko pęcherzyk było widać Jutro miałam mieć wizytę u innego kekarza ale odwołał ją więc kolejny tydzień czekania :/
Odnośnie bezsenności, w pierwszej ciąży gdzieś w połowie znalazłam coś co mi pomaga. Nocami wierciłam się z boku na bok, przeglądałam neta i nie spałam. Filmy ASMR niektórzy z tego się śmieją, ale w moim przypadku pomagają się wyciszy i często zasypiam w trakcie filmiku. Trzeba poszukać tego który odpowiada bo jest ich masa. Ja mam 4 ulubione kanały na Youtube, reszta mi nie pomaga.
Bezpłatne prenatalne ze względu na jedno poronienie? Chyba za względu na wiek?Czesc dziewczyny. Ja wlasnie z mezem ululalam swojego dzieciaczka I dzis leniuchujemy w lozku ile sie da. Wczoraj bylam na wizycie zz racji tego ze nie pamietam kiedy mialam ostatni okres to moja gin wyliczyla ze z usg to 5 tydz 5d I widzialan juz serduszko. Pukalo jak dzwon. Dostalan skierowanie na badania na za miesiac I musze umowic sie na prenatalne z racji tego ze mi sie naleza bo moja pierwsza ciaza skonczyla sie poronieniem. Poza tym mam brac witaminki kwas I magnez. To milego leniuchowania dla was :-)