reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
U mnie jak nie ma pomysłu to zawsze kombinuje coś z makaronem. Wystarczy ugotowac i zrobić jakiś szybki sos. Mojemu bardzo smakuje makaron a'la carbonara :)

Czesc dziewczyny. Ja wlasnie z mezem ululalam swojego dzieciaczka I dzis leniuchujemy w lozku ile sie da. Wczoraj bylam na wizycie zz racji tego ze nie pamietam kiedy mialam ostatni okres to moja gin wyliczyla ze z usg to 5 tydz 5d I widzialan juz serduszko. Pukalo jak dzwon. Dostalan skierowanie na badania na za miesiac I musze umowic sie na prenatalne z racji tego ze mi sie naleza bo moja pierwsza ciaza skonczyla sie poronieniem. Poza tym mam brac witaminki kwas I magnez. To milego leniuchowania dla was :-)

Jedno i drugie i to czekanie na wizytę, jestem w Norwegii, a tu chyba jeszcze bardziej lajtowe podejście niż w UK[emoji52]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
To wspolczuje....

w pierwszej ciazy latalam prywatnie z ciekawosci a teraz sie chyba przelece bo cos mi sie zdaje ze jest nie tak...nawet sie zastanawiam czy dzis lub jutro gdzies nie podskoczyc ale to dopiero 4t5d lub 6d

To wspolczuje....

w pierwszej ciazy latalam prywatnie z ciekawosci a teraz sie chyba przelece bo cos mi sie zdaje ze jest nie tak...nawet sie zastanawiam czy dzis lub jutro gdzies nie podskoczyc ale to dopiero 4t5d lub 6d
Ja tez w tej ciąży nie będę żałował na prywatne wizyty, trudno nie pojedziemy na wakacje ale ja będę spokojniejsza

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze się dziewilam jak oni mogą mieć tako stosunek do ciąży ;/ przecież to nowa istota która czasami bez pomocy medycznej nie da rady... na wszystko paracetamol i do tego brak możliwości iścia na zwolnienie juz nie mowie tutaj o całej ciąży ale chociaż pierwszych 3 miesięcy które się naprawdę istotne dla płodu....

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
I znowu zaczynam się martwić :/ u Was w 4 tygodniy widać pęcherzyk a u mnie w 7 też tylko pęcherzyk było widać :( Jutro miałam mieć wizytę u innego kekarza ale odwołał ją więc kolejny tydzień czekania :/

Odnośnie bezsenności, w pierwszej ciąży gdzieś w połowie znalazłam coś co mi pomaga. Nocami wierciłam się z boku na bok, przeglądałam neta i nie spałam. Filmy ASMR :) niektórzy z tego się śmieją, ale w moim przypadku pomagają się wyciszy i często zasypiam w trakcie filmiku. Trzeba poszukać tego który odpowiada bo jest ich masa. Ja mam 4 ulubione kanały na Youtube, reszta mi nie pomaga.
Dzieki nawet nie wiem co to ale sprawdze ;)

reklama
Czesc dziewczyny. Ja wlasnie z mezem ululalam swojego dzieciaczka I dzis leniuchujemy w lozku ile sie da. Wczoraj bylam na wizycie zz racji tego ze nie pamietam kiedy mialam ostatni okres to moja gin wyliczyla ze z usg to 5 tydz 5d I widzialan juz serduszko. Pukalo jak dzwon. Dostalan skierowanie na badania na za miesiac I musze umowic sie na prenatalne z racji tego ze mi sie naleza bo moja pierwsza ciaza skonczyla sie poronieniem. Poza tym mam brac witaminki kwas I magnez. To milego leniuchowania dla was :-)
Bezpłatne prenatalne ze względu na jedno poronienie? Chyba za względu na wiek?

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Do góry