reklama
Dagi89
Fanka BB :)
Oo to super całkiem sporo jest na tutaj z UK w ogóle kwietniowe mamy 2017 to dużo zagranicznych mam
To prawda trzeba trafić na lekarza, zobaczymy co dzisiaj powiedz jak zadzwonimy
Jak się dziewczyny czujecie?
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
To prawda trzeba trafić na lekarza, zobaczymy co dzisiaj powiedz jak zadzwonimy
Jak się dziewczyny czujecie?
jooo_asia
Czy nospe to nie pamietam, ale magnez na pewno. I to w duuuzych ilosciachDzieki za info. a w bardzo wczesnej ciazy tez bralas? bo ja juz nie pamietam ale mi sie wydaje ze ja bralam w pierwszej ciazy ...ale to bylo ponad 7 lat temu....
nukame
Czesc dziewczyny, ja tez z UK. Witalam sie pare dobrych stron temu i aktywnie Was podczytuje. To moja pierwsza ciąża, 6 tydz. Dzisiaj dzwonię do GP umówić sie na wizytę, a od 22 sierpnia bede na chwile w Polsce to zrobię usg. Póki co główne objawy to ból piersi, wzdęcia i zmęczenie, ciekawe co bedzie dalej. Miłego poniedziałku wszystkim!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dagi89
Na kiedy wypada Ci termin? tez robiłam robiłam sobotę u mnie jest 21 kwietniaCześć dziewczyny, w sobotę zrobiłam test, pokazał dwie kreseczki ;D dzisiaj rano byłam zrobić betę, już nie mogę się doczekać wyniku !
M2b
Ok dziewczynki to i ja dolacze. Tez mieszkam w UK. Mam 28 lat i to jest moja druga ciaza. Pierwsza stracilam w marcu w 12tyg. Dzieciatku przestalo bic serduszko w 9 bo bylismy w polsce na wizycie w 8 i wszystko bylo ok. Teraz od samego poczatku biore duphasyon i luteine plus aspirin 100mg no i oczywiscie witaminki [emoji5] wizyte z polozna mam 24 a wizyte z usg mam u polskiego gina 27 juz sie niw moge doczekac. Ciaza zaczela mi sie od malego plamienia wiec mam mega stracha.
Z jakich miast jestescie z UK? Ja Birmingham[emoji33]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dagi89
Ja SloughOk dziewczynki to i ja dolacze. Tez mieszkam w UK. Mam 28 lat i to jest moja druga ciaza. Pierwsza stracilam w marcu w 12tyg. Dzieciatku przestalo bic serduszko w 9 bo bylismy w polsce na wizycie w 8 i wszystko bylo ok. Teraz od samego poczatku biore duphasyon i luteine plus aspirin 100mg no i oczywiscie witaminki [emoji5] wizyte z polozna mam 24 a wizyte z usg mam u polskiego gina 27 juz sie niw moge doczekac. Ciaza zaczela mi sie od malego plamienia wiec mam mega stracha.
reklama
IsabellaSimon
Hey witaj .Sorry mnie ukmnelo...Czesc dziewczyny, ja tez z UK. Witalam sie pare dobrych stron temu i aktywnie Was podczytuje. To moja pierwsza ciąża, 6 tydz. Dzisiaj dzwonię do GP umówić sie na wizytę, a od 22 sierpnia bede na chwile w Polsce to zrobię usg. Póki co główne objawy to ból piersi, wzdęcia i zmęczenie, ciekawe co bedzie dalej. Miłego poniedziałku wszystkim!!
Gratulacje .
O jak fajnie ze juz 6tydzien. A swoja droga to ja o pierwszej ciazy dowiedzialm sie ze jestem jakos wlasnie dopiero w 6 tygodniu...
Ano i skoro jestes w UK to musisz sie mocno upierac przy swoim
Planujesz prywatne wizyty tu czy tylko usg w PL?