Witam Mamuski
Gratulacje dla Wszystkich !!!
Na to forum weszlam pierwszy raz.
Gdzies mi smignelo ze ktorej z Was sie wydawalo ze bedzie najstarsza majac drugie dziecko w wieku 36lat ...ha ha Ja bede miala 37 przy porodzie ! Mam juz synka 6.5roku !!!
Ja zrobilam testy 4 wczoraj -bo kreska byla blada na 3 jednej firmy , potem polecilalam do GP (Jestem w UK od 17 lat juz). Ona powiedzial ze napewno ciaza ale bardzo wczesna -wg jej kalendarzyka 3.5 tydzien -z tego co mi na kalkulatorach wyskakuje to 4ty...
Pogratulowala I kazala odczekac tydzien , zrobic kolejny test i wrocic zaczac sie umawiac na wizyty z polozna
Oczywiscie nie wytrzymalam -zrobilam test innej firmy wczesnie wykrywajacy ciaze I jest druga kreska ( ciagle slabsza niz testowa) ale bardzo widoczna !!!! Dzis rano kolejny test tej pierwszej firmy ( znow slaba kreska ale jest)
No nic bede czekac...
Natomist u nas w UK opieka nad ciezarna jest zerowa -2 usg w ciagu calej ciazy , zadnego badania ginekologicznego i pare badan krwi....
Ja w pierwszej ciazy biegalam do ginia prywatnie ( tylko ze ona zwinela gabinet ) ale mysle ze znajade nowa gin /ginia....
Starczy o mnie ....
Dziewczyny ile nas tu jest ?
Witaj, ja też mam blade kreseczki i brak okresu ;-)