reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Arvena powodzenia na wizycie[emoji4] niecierpliwie czekamy na wieści[emoji5]
Witam nowa mamusię[emoji1] tak jak dziewczyny piszą jest całą seria leków *spam* dla kobiet w ciąży z naturalnych składników. Jak byłam w pierwszej ciąży i kupiłam to niestety za każdym razem jak wzięłam ten syrop to wymiotowałam[emoji51] został mi domowej roboty syrop z cebuli i herbata z modem i cytryną[emoji1]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arvena powodzenia na wizycie[emoji4] niecierpliwie czekamy na wieści[emoji5]
Witam nowa mamusię[emoji1] tak jak dziewczyny piszą jest całą seria leków *spam* dla kobiet w ciąży z naturalnych składników. Jak byłam w pierwszej ciąży i kupiłam to niestety za każdym razem jak wzięłam ten syrop to wymiotowałam[emoji51] został mi domowej roboty syrop z cebuli i herbata z modem i cytryną[emoji1]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Natura wróciła do natury[emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Ja się nastawiam że badanie wykonam, mimo swojej ceny. Chociażby ze względu na wiek (35), nadciśnienie i tarczycę (zaraz idę na konsultację odnośnie tego trzeciego).

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam kciuki. Ja porozmawiam na ten temat ż lekarzem potem. Jak będzie blisko tego.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dopiero teraz wyszłam od lekarza. Jestem załamana bo według wyliczeń serduszko powinno już bić a na usg pusty pęcherzyk :( Mam przyjść za dwa tygodnie.

Jestem po wizycie u gin odnośnie tsh. Mam skonsultować wyniki u endokrynologa. Dostałam kolejne skierowania na krew i mocz....

Spytałam się mojej gin czy nie za bardzo biegam na wizyty, zapewniła mnie ze to normalne na początku bo każda z nas chce się upewnić czy wszystko jest w porządku. Dopiero jak ma się czarno na białym to można zacząć normalnie funkcjonować.

Tak na marginesie odnośnie biegania - endo mam dzisiaj o 18tej :)

Ja też mam 3 dni spóźnienia.Ale moja już potwierdzona[emoji3] termin 18 kwiecien[emoji3]

Trzymam kciuki[emoji173]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale suuuper ;-) to już byłaś u lekarza? No a jakie miałaś cykle? Tzn ilu dniowe? Bo ja 28. A ostatnia @ miałam 8.07

reklama
Gratulacje.
Na przeziębienie przede wszystkim odpoczynek. Niewiele można brać. Woda morska do rozrzedzenia wydzieliny. Czy leczony czy nie katar i tak trwa tyle samo. Najważniejsze żeby się nic nie poglebilo. Na gardło plukanki. Ale nie powiem ci jakie. Najlepiej iść do lekarza i od razu wypytac co można brać będąc w ciąży.

Dzięki za rady :-)

Do góry