reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Witam Mamuski :-) :)

Gratulacje dla Wszystkich !!!

Na to forum weszlam pierwszy raz.
Gdzies mi smignelo ze ktorej z Was sie wydawalo ze bedzie najstarsza majac drugie dziecko w wieku 36lat ...ha ha Ja bede miala 37 przy porodzie :biggrin2:! Mam juz synka 6.5roku !!!

Ja zrobilam testy 4 wczoraj -bo kreska byla blada na 3 jednej firmy , potem polecilalam do GP (Jestem w UK od 17 lat juz). Ona powiedzial ze napewno ciaza ale bardzo wczesna -wg jej kalendarzyka 3.5 tydzien -z tego co mi na kalkulatorach wyskakuje to 4ty...
Pogratulowala I kazala odczekac tydzien , zrobic kolejny test i wrocic zaczac sie umawiac na wizyty z polozna :)
Oczywiscie nie wytrzymalam -zrobilam test innej firmy wczesnie wykrywajacy ciaze I jest druga kreska ( ciagle slabsza niz testowa) ale bardzo widoczna !!!! Dzis rano kolejny test tej pierwszej firmy ( znow slaba kreska ale jest)

No nic bede czekac...
Natomist u nas w UK opieka nad ciezarna jest zerowa -2 usg w ciagu calej ciazy , zadnego badania ginekologicznego i pare badan krwi....:no:

Ja w pierwszej ciazy biegalam do ginia prywatnie ( tylko ze ona zwinela gabinet ) ale mysle ze znajade nowa gin /ginia....

Starczy o mnie ....

Dziewczyny ile nas tu jest ?

Witaj, ja też mam blade kreseczki i brak okresu ;-)

reklama
My tu wszystkie mamy duże rozbieżności, albo lekarze niekompetentni albo sprzęty maja do dupy.
[emoji41]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tylko ciąże nie okazały się urojonymi.... [emoji12] Mąż ostatnio powiedział ze uwierzy jak zobaczy usg. Póki co to jeszcze od siebie tą myśl odsuwa :) nie żeby nie chciał ale się nie napala...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Mamuski :-) :)

Gratulacje dla Wszystkich !!!

Na to forum weszlam pierwszy raz.
Gdzies mi smignelo ze ktorej z Was sie wydawalo ze bedzie najstarsza majac drugie dziecko w wieku 36lat ...ha ha Ja bede miala 37 przy porodzie :biggrin2:! Mam juz synka 6.5roku !!!

Ja zrobilam testy 4 wczoraj -bo kreska byla blada na 3 jednej firmy , potem polecilalam do GP (Jestem w UK od 17 lat juz). Ona powiedzial ze napewno ciaza ale bardzo wczesna -wg jej kalendarzyka 3.5 tydzien -z tego co mi na kalkulatorach wyskakuje to 4ty...
Pogratulowala I kazala odczekac tydzien , zrobic kolejny test i wrocic zaczac sie umawiac na wizyty z polozna :)
Oczywiscie nie wytrzymalam -zrobilam test innej firmy wczesnie wykrywajacy ciaze I jest druga kreska ( ciagle slabsza niz testowa) ale bardzo widoczna !!!! Dzis rano kolejny test tej pierwszej firmy ( znow slaba kreska ale jest)

No nic bede czekac...
Natomist u nas w UK opieka nad ciezarna jest zerowa -2 usg w ciagu calej ciazy , zadnego badania ginekologicznego i pare badan krwi....:no:

Ja w pierwszej ciazy biegalam do ginia prywatnie ( tylko ze ona zwinela gabinet ) ale mysle ze znajade nowa gin /ginia....

Starczy o mnie ....

Dziewczyny ile nas tu jest ?
Witamy witamy :)
Nie będę "najstarszą starowinką" hurraaa[emoji13]

Proponuję założyć nowy wątek, który każda z nas będzie mogła edytować w miarę rozwoju ciąży. Gdzieś widziałam na forum u innych mam. Podpowiedzcie czy chcecie coś takiego, lub ewentualnie o co jeszcze uzupełnić.

Moja propozycja:
Imię :
Termin porodu:

A w dalszym okresie:
Płeć dziecka:
Imię:

Jeśli uważacie że to zbytni ekshibicjonizm to tematu nie było. .. [emoji4]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oby tylko ciąże nie okazały się urojonymi.... [emoji12] Mąż ostatnio powiedział ze uwierzy jak zobaczy usg. Póki co to jeszcze od siebie tą myśl odsuwa :) nie żeby nie chciał ale się nie napala...

Oby nie! Ja już dziś bodziaka kupilam[emoji6][emoji3]
1502191958-aaaaaa.jpeg

A i oczywiście wózek i łóżeczko też już wybrane[emoji6][emoji3][emoji3]

Prrrrr szalona![emoji12]

Ja szalona?? Ginekolog! Dał mi wczoraj boxy startowe że skarpetkani, czapeczka, butelka i różnymi bonami[emoji6]on był pierwszy[emoji23] tzn on zaczął! [emoji23]

Prrrrr szalona![emoji12]

PS... czekam na przesyłkę. Gondola w drodze.... [emoji32]

Jaka gondola?? Do wózka? [emoji16]

reklama
Do góry