reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Co wybrałaś ciekawego? [emoji4]

Agnes
Quinny buzz xtra. Albo bugaboo cameleon. Ale buzz podbił moje serce[emoji173]
Łóżeczko z allegro [emoji3] idę screena zrobic[emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze wybór się zmieni [emoji14] pochwal sie
Wiem wiem.. Ja tak planuje już od ciąży przyjaciółki( córka jej ma 1.5 roku). [emoji23][emoji23] uczymy się na błędach swoich[emoji23] a ile już było moich top wózków to chochochooooo[emoji23][emoji23]

1502192979-aaaaaa.png
1502192985-aaaaaa.png

[emoji173][emoji173]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mam stelaż do spacerówki a nie mam do niej gondoli. Jak córa była mała to pożyczyłam wózek od siostry... teraz muszę zainwestować. :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sprzedałem wózek po synu. Zresztą był brzydki[emoji39][emoji38][emoji3]

1502192979-aaaaaa.png
1502192985-aaaaaa.png

[emoji173][emoji173]

Widziałam właśnie cos w podobie prawie identyczne mają stronę na facebooku firma w niemczech ale po polsku, polskie produkty i sprzedaja w euro, wysyłka darmowa i chyba komplety sprzedają.
Widziałam tez tetry mają i w sumie wychodzi nie drogo.

Agnes

Widzę,że plany pełna parą [emoji3].Ja mam już ogólny zarys tego co kupie,ale pierwsze zakupy poczynie w okolicach świat,bo nie będę miała gdzie tego przechowywać.Wczesniej pewnie będę kupowała ciuszki i tym podobne drobne rzeczy.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy witamy :)
Nie będę "najstarszą starowinką" hurraaa
emoji13.png

Proponuję założyć nowy wątek, który każda z nas będzie mogła edytować w miarę rozwoju ciąży. Gdzieś widziałam na forum u innych mam. Podpowiedzcie czy chcecie coś takiego, lub ewentualnie o co jeszcze uzupełnić.

Ano tak przebilam wszystkie :) Wiekiem...

Natomiast moja najlepsza kumpela teraz urodzila 2 dzidzie w wieku 39 lat ...I lezac w szpitalu w UK powiedzial a ze byla jedna z najmlodszych Mamusiek ;)

Mnie sie pomysl podoba na bardziej konkretny watek :)

Ostatnia edycja:
Ja mam wszystko. Wózek, łóżeczko (stoi rozłożone ale córka trzyma tam zabawki bo spać w nim nie będzie). Jedynie nie mam ubranek dla chłopca.

reklama
Do góry