reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Bylam zrobić ten termin na pierwsza wizytę i tak się spodziewałam że p. W recepcji prywatnie żona lekarza będzie chciała mnie namówić na potwierdzenie ciąży.. musiałabym tylko poczekać na lukę w wizytach[emoji6]

Ale nas nie trzeba namawiac[emoji23][emoji23]
Lekarz zanim usiadłam na " samolocie" zapowiedział mi że tak wczesnej ciąży widać nie bedzie, nawet w jego przypadku gdzie ma super sprzęt. Uwierzcie zdziwił się! [emoji16]widać było. Nie jest tylko pewien czy jest to w macicy czy poza ale powiedział że tego się dowiemy za tydz. Ale jest pewien na 99% że wszystko jest w porządku.
Pobrali mi już krew na wszystkie początkowe badania, które się robi na samym początku.
Nawet dostałam już boxy z kuponami, gazetami i prezentami dla dzidziusia!

3 t 6 dzien[emoji23] wg mojego kalendarzyka.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny musze sie niestety z Wami pozegnac. Dzis rano zaczelam krwawic. Nie moge sie z tym pogodzic. Jestem sama z corka w domu, musze sie z nia bawic i udawac, ze nic sie nie dzieje. Nie moge przestac plakac. Do tego fatalnie sie czuje. Po poludniu jade do lekarza, bo powiedzial, ze trzeba usg zrobic. Musze jeszcze mloda. podrzucic do rodzicow i udawac, ze ide na zwykla wizyte. Nie wiem jak to przetrwam.
Zycze Wam spokojnych ciaz i zdrowych dzidziusiow! Trzymajcie sie.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro z powodu twojej straty [emoji22].Wiem co teraz czujesz,bo sama kilka miesięcy temu tego doświadczyłam.Pamietaj, żeby się nie poddawać to twój aniołek do ciebie wróci.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam zrobić ten termin na pierwsza wizytę i tak się spodziewałam że p. W recepcji prywatnie żona lekarza będzie chciała mnie namówić na potwierdzenie ciąży.. musiałabym tylko poczekać na lukę w wizytach[emoji6]

Ale nas nie trzeba namawiac[emoji23][emoji23]
Lekarz zanim usiadłam na " samolocie" zapowiedział mi że tak wczesnej ciąży widać nie bedzie, nawet w jego przypadku gdzie ma super sprzęt. Uwierzcie zdziwił się! [emoji16]widać było. Nie jest tylko pewien czy jest to w macicy czy poza ale powiedział że tego się dowiemy za tydz. Ale jest pewien na 99% że wszystko jest w porządku.
Pobrali mi już krew na wszystkie początkowe badania, które się robi na samym początku.
Nawet dostałam już boxy z kuponami, gazetami i prezentami dla dzidziusia!

3 t 6 dzien[emoji23] wg mojego kalendarzyka.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Od zapłodnienia 3t6d?
Super że mąż potwierdzona!!
Ja mam jeszcze 5h35min do wizyty[emoji19]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

A ja zaczynam coś panikować... Usg kolejne z wizytą za tydzień ale jakiś niepokój mnie ogarnia... U mnie był tylko pęcherzyk 0,423 cm a wg obliczeń był to 5w1d. To było 1.08. Mam przyjść za 2 tyg (czyli przyszły tydzień). Ale czy wszystko dobrze??

reklama
Dziewczyny musze sie niestety z Wami pozegnac. Dzis rano zaczelam krwawic. Nie moge sie z tym pogodzic. Jestem sama z corka w domu, musze sie z nia bawic i udawac, ze nic sie nie dzieje. Nie moge przestac plakac. Do tego fatalnie sie czuje. Po poludniu jade do lekarza, bo powiedzial, ze trzeba usg zrobic. Musze jeszcze mloda. podrzucic do rodzicow i udawac, ze ide na zwykla wizyte. Nie wiem jak to przetrwam.
Zycze Wam spokojnych ciaz i zdrowych dzidziusiow! Trzymajcie sie.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo Ci wspolczuje:(Mam nadzieje,ze szybko uporasz się z bolem ,pamiętaj wszystko przed Toba.Biorac pod uwagę moje doswiadzczenia,lepiej ,ze stało się to teraz niż później..Wiem,ze to niwielkie pocieszenie,ale doczekasz się upragnionego maleństwa,zobaczysz.

Do góry