reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja parę dni przed testem miałam weekend dość mocno zakrapiany alkoholem , do tego wszystkiego byłam po tym tak chora że brałam pełno proszków + antybiotyk 3 dni później zrobilam test [emoji33]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paula ale na początku gdy kobiety nie wiedzą o ciąży różne rzeczy piją/jedzą. Wtedy dzidziuś jest dobrze chroniony :)
W pierwszej ciąży nie wiedząc jeszcze o tym zaliczyłam kilka solidnie zakrapianych imprez i na szczęście wszystko jest dobrze :)

Ja mam inny problem. Dopiero teraz zwróciłam uwagę na badanie tsh. Wprawdzie norma jest do 4 jednostek, ja mam 3 (5 mcy temu miałam 1.5). Gdzieś wyczytałam ze w pierwszym trymestrze nie powinno przekroczyć 2.5. W kolejnych 3.
Mam wizytę kontrolna u gin w piątek i zastanawiam się czy czekać czy w miedzy czasie nie skonsultować sytuacji z endokrynologiem i zrobić dokładniejszych badań. W pierwszej ciąży, nigdy zresztą nie miałam problemów z tarczycą....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny .Jest nas już naprawdę dużo:)Dzisiaj miałam niesamowity sen,ze urodziłam bliźniaki.Boze jaka bylam szczesliwa:)Ciaza zaprząta mi mocno glowe,ciagle o tym mysle .Milego dnia

reklama
Ja mam inny problem. Dopiero teraz zwróciłam uwagę na badanie tsh. Wprawdzie norma jest do 4 jednostek, ja mam 3 (5 mcy temu miałam 1.5). Gdzieś wyczytałam ze w pierwszym trymestrze nie powinno przekroczyć 2.5. W kolejnych 3.
Mam wizytę kontrolna u gin w piątek i zastanawiam się czy czekać czy w miedzy czasie nie skonsultować sytuacji z endokrynologiem i zrobić dokładniejszych badań. W pierwszej ciąży, nigdy zresztą nie miałam problemów z tarczycą....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj
Moja bratowa ciagle walczy z tarczyca,jednak na wszystkie badania kieruje ja gin,wiec może warto zaczekać.Piatek już niedługo..

Do góry