wanda123
Fanka BB :)
Bylam zrobić ten termin na pierwsza wizytę i tak się spodziewałam że p. W recepcji prywatnie żona lekarza będzie chciała mnie namówić na potwierdzenie ciąży.. musiałabym tylko poczekać na lukę w wizytach[emoji6]
Ale nas nie trzeba namawiac[emoji23][emoji23]
Lekarz zanim usiadłam na " samolocie" zapowiedział mi że tak wczesnej ciąży widać nie bedzie, nawet w jego przypadku gdzie ma super sprzęt. Uwierzcie zdziwił się! [emoji16]widać było. Nie jest tylko pewien czy jest to w macicy czy poza ale powiedział że tego się dowiemy za tydz. Ale jest pewien na 99% że wszystko jest w porządku.
Pobrali mi już krew na wszystkie początkowe badania, które się robi na samym początku.
Nawet dostałam już boxy z kuponami, gazetami i prezentami dla dzidziusia!
3 t 6 dzien[emoji23] wg mojego kalendarzyka.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale nas nie trzeba namawiac[emoji23][emoji23]
Lekarz zanim usiadłam na " samolocie" zapowiedział mi że tak wczesnej ciąży widać nie bedzie, nawet w jego przypadku gdzie ma super sprzęt. Uwierzcie zdziwił się! [emoji16]widać było. Nie jest tylko pewien czy jest to w macicy czy poza ale powiedział że tego się dowiemy za tydz. Ale jest pewien na 99% że wszystko jest w porządku.
Pobrali mi już krew na wszystkie początkowe badania, które się robi na samym początku.
Nawet dostałam już boxy z kuponami, gazetami i prezentami dla dzidziusia!
3 t 6 dzien[emoji23] wg mojego kalendarzyka.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom